REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

În sfârşit! Spitalul Regional Militar se va construi la Constanţa

În sfârşit! Spitalul Regional Militar se va construi la Constanţa

Replica API 28 mai 2020 | 23:11 5874

A fost votat în Camera Deputaţilor

A fost votat în Camera Deputaţilor

Proiectul de suflet al senatorului Nicolae Moga, respectiv înfiinţarea unui Spital Regional Militar la Constanţa, a prins contur. Camera Deputaţilor a votat miercuri, 27 mai, proiectul.

Au fost 260 de voturi pentru şi 2 abţineri, a declarat, pentru Replica, inițiatorul proiectului, Nicolae Moga.

Potrivit parlamentarului, urmează ca în 20 de zile președintele Klaus Iohannis să promulge legea, urmând ca Ministerul Apărării să demareze procedurile necesare în vederea obţinerii autorizațiilor de construire.

Rămâne de văzut ce vor decide autoritățile cu privire la locația Spitalului Militar Regional „Mihail Kogălniceanu”. A fost în discuții un teren al Jandarmeriei, 37 de hectare, pe Aurel Vlaicu, în zona poligonului, dar și în capătul autostrăzii, la Ovidiu, sunt 50 hectare de teren, terenul primăriei, dar se poate transfera.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E bine si asa. Doamne ajuta sa se faca, deoarece Cta are nevoie de o unitate sanitara noua. Locatia ideala ar fi cea initiala de langa sere acolo unde este si baza SMURD.
0
0
Pai e militar,nu e pt.civili !Proiectul asta de suflet va fi construit cumva cu ajutorul firmei la care Moga este actionar?Tracon,parca era firma.Dincolo de scopul pur electoral al anuntului,e rost de niste halci zdravene de parandarat si alte interese,firme care vor construi...Sunt sectii de politie si alte institutii ale statului care functioneaza in sedii inchiriate,pt.ele nu faceti nimic?Carti de identitate,pasapoarte,impozite,taxe le obtineti Sau le achitati la cate un mall!Permis de conducere gasesti la Pavilionul Expozitional! Pentru toate aceste institutii nu construiti sedii?
2
1
Cum spui: Proiect de suflet. Sa vina alegerile.
0
1
Ordin de la americani. Nu va este clar? Ce,... Moga?!
2
0
S-a rezolvat cu sala polivalenta si toate promisiunile primarului
4
1
Astia nu stiu unde sa-l construiasca , urmeaza sa gaseasca locul , schimb de terenuri,finantare , proiectare , autorizare adica la anul si la multi ani .
9
1
De cand povesteste psd ca face spitale au imbatranit 2 generatii. Terminati cu povestile ca vedem cum arata Constanta
14
0
De 30 de ani imputi parlamentul Moga impreuna cu tov de furt pnl si alte gunoiae !Puscaria sa va manance sobolani ordinari!
20
0
Povesti de adormit copiii .. depun maine 2 machedoni contestatii de nici Trump nu-i poate convinge. Haideti ma cu harneala voastra politica .. Vin alegerile si se imprastie povesti fraierilor
10
2
...se va face , se va construi , va fi , etc. Atat s-a facut in 30 de ani , vorbe !
11
0
De la un proiect pana la realizarea lui e cale lunga. Nimeni nu mai crede in porcariile astea. Chestie pur electorala.
14
0
Ho ma frana, ca e proiect nato nu pt politica, asta se agata si el de circumstante
10
0
MP. Mai proasto,prostule unde ai auzit de spital ,,regional" militar! Tot jurnalism la OVIDIUS?Tot pe bani?
10
1
Nu vom mai fi in viata, cand se va construi acest hotel.
9
1
Moga nu misca nici o scobitoare fara parandarat, deci practic se anunta un mare tun pt acest domn! Si atentie parandaratul la gasca Constanteana nu este de 5, 10, 20 la suta ci are valori astronomice....
19
0
Vrajeli si abureli! Mai bine promitatorii de meserie ar face un aerodrom pentru porcii zburatori!!! Ce oameni de nimic!
15
0
Se face, dar nu se stie unde! Aseara a inviat moga se pare!
13
0
Mai are cineva incredere in astia? Mai pune cineva botul la vrajeala lor?
18
0
Pai ori este regional pentru toti cetatenii din regiune,ori militar pentru trupele americane dislocate la M Kogalniceanu!
14
1
SPITALU PROMIS DE ACEST MINCINOS ORDINAR NU SE FACE. SPITALUL MILITAR ESTE ALTA POVESTE, URMEAZA SA FIE CONSTRUIT DE MINISTERUL APARARII NATIONALE. MOGA NU A FACUT NIMIC. DOAR MINCIUNI SI EXCROCHERII, ATAT POATE SA FACA ACEST BETIV.
24
2
Irasi in plina campanie electorala suntem mintiti cu spitalul asta Regional. Nu va-ti saturat ma sa ne mintiti ca pe copii mici cu bomboanele ?? Huaaa
13
1
Terminati cu limbutele, Moga si-a urmarit interesele cu gasca lui de psdei , iar decand a venit pnlul la guvernare- mucles. Proiectul este in vizorul CSAT si a Min apararii, iar acum, cu banii de la UE se va investii major in sanatate. E ordin de la UE si-i valabil in toata Europa. Mai usurel cu moga, stroe, babus si restul manglitorilor lui dragnea.
24
2
Taran de Ion Corvin, si-a facut nesanatosul partie pe un deal din bani europeni unde nu ninge niciodata. N-a fost in stare sa se trezeasca 3 zile cat a fost ministru, era mort de nedormit. Un om de nimic care traieste din furtul banilor tarii, mai rau ca tiganii.
27
2
Hg 427 din 2007 si Puz spitalul regional demarat ce reprezinta? Hotarati va odata !
15
2
Militar....?!?
15
1
Proiectul de suflet?
13
2
O sa se inghesuie medicii daca il fac la draq in praznic. Si pacientii sa faca 1 ora in trafic.
20
5
Ba moga pleaca acasa, esti enervant rau
32
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614