REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

În sfârșit! Tunelul pietonal din Gara Constanța intră în reparații capitale!

În sfârșit! Tunelul pietonal din Gara Constanța intră în reparații capitale!

Replica API 15 octombrie 2019 | 00:00 533

Pereţi murdari, gresie spartă, miros de urină în tunelul pietonal, o atmosferă dezolantă... aceasta este imaginea din Gara Constanța cu care se confruntă turiștii, în fiecare sezon estival. Ei bine, reprezentanții CFR au demarat procedurile în vederea reabilității pasajului care s-a degradat destul de mult în ultimii ani, din pricina infiltrațiilor. Pe 9 octombrie a fost obținută autorizația de construire în vederea lucrărilor de reparație capitală a tunelui pietonal KM 224+883 și liniile I-IV subtraversate, din stația CF Constanța.

Serviciile din interiorul Gării Constanța sunt jenante, decorul parcă ne întoarce în timp, și mulți visează la o gară conform standardele europene. Bucăţi din clădire au început să se desprindă şi să pice, tavanul pasajului aproape că nu mai există, iar scările de acces către peron arătă deplorabil. În unele locuri, tavanul pavajului este inexistent, scările de acces sparte, ghenele de gunoi şi scaunele de pe peroane vechi, iar de mirosul din tunel, nu mai vorbim. Cele mai grave probleme cu care se confruntă Gara Constanţa sunt cele de la pasaj unde, în timp, apa s-a infiltrat în tavan şi în pereţii tunelului. Din această cauză, au apărut fisuri în pereţi, ceea ce conduce, ori de câte ori plouă, la inundarea pasajului care duce către peroane. Situaţia este cunoscută şi de reprezentanţii companiei care promit că anul acesta vor începe lucrările la pasaj. Sucursala Regională CFR Constanța a demarat procedurile de reparație capitală a tunelui pietonal KM 224+883 și liniile I-IV subtraversate, din statia CF Constanța. În acesta sens, miercuri, 9 octombrie, a fost obținută autorizația de construire.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poate folositi drak sa va duceti meseriasi si materiale de calitate, nu firme de casa de doi bani si materiale ieftine asa cum se practica in prezent
0
0
Pasajul de la abator e deja distrus
0
0
Opa ! Le renoveaza casa la boschetari!?
4
0
bravo Fagadau
2
1
Omul psd-ului ARTAGEA BOGDAN, fura bani de la stat.!!! ARTAGEA BOGDAN la puscarie!!!!
6
0
orasul arata groaznic. multumim partidului.
5
0
Inca cateva dosare la dna pt frauda la finalizarea lucrarii. Constanta nu are gara, are o halta cu 3 linii restul nefiind operationale. Tunelul ala sa l repari costa cat ai face o gara noua, mai bine fara tunele doar pasarela cu lift. judetul o sa moara dpdv turistic, incet incet turismul nu va mai fi profitabil respectiv gara devine inutila in capatul asta de tara uitat de inteligenta.
6
0
Ce dracu mai este si gara europeana ,hai sa fim seriosi si roiu din europa ! E mai ieftin....
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367