REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

În stațiunea Mamaia încă DOMNESC gunoaiele

În stațiunea Mamaia încă DOMNESC gunoaiele

Replica API 26 august 2020 | 11:08 1415

Staţiunea Mamaia, cea care ar trebui să se transforme într-o staţiune de lux sau să ajungă la standarde care să concureze măcar cu litoralul ţărilor vecine precum Bulgaria, devine pe zi ce trece un obiectiv care-i face pe turişti să fugă de Constanţa şi de litoralul românesc. De această dată nu autoritățile sunt de vină, ci operatorii economici, care refuză să se conformeze noilor reguli.

La intrarea pe pontonul amenajat în staţiunea Mamaia, mai mulţi saci plini cu deşeuri au zăcut uitaţi pe nisip, serile trecute. Cu această imagine au fost aşteptaţi miile de turişti prezenţi pe plaja din nordul staţiunii care, de altfel, s-au arătat dezgustaţi.

Începând din luna iulie, agențiieconomici care își desfășoară activitatea în stațiunea Mamaia sunt obligați să depoziteze deșeurile adunate în timpul zilei în incintă, fie că vorbim de magazin, restaurant sau hotel și să le scoată pentru a fi ridicate doar în timpul nopții. De-a lungul timpului, turiștii și constănțenii s-au plâns de gunoaiele ce pot fi văzute la orice pas și de mirosul înțepător.

Reprezentanții societăților comerciale trebuie să știe și că, dacă vor scoate deșeurile în afara orelor menționate în graficul de ridicare ce le va fi comunicat, riscă amenzi cuprinse între 500 și 1.000 lei, conform prevederilor Hotărârii Consiliului Local nr. 184/2013 privind îmbunătățirea activității de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța.

D.M. ; S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pacat de efortul autoritatii locale, daca nu este educatie din scoala degeaba , de fapt educatia de acasa lipseste multor patroni de unitati hoteliere
2
0
domnesc gunoaiele de cand s-a creat staiunea. Nu este nimic nou. Unele gunoaie vin si pleaca in sezon dar sunt cele locale care raman tot timpul anului.
1
0
e groapa de gunoi a romanilor veniti la mare
1
0
In toata Constanta domnesc gunoaiele, in toate cartierele ... pentru ca se matura si se strang gunoaiele doar pe bulevardele principale.
2
0
in statiunea maiami gunoaiele sunt la ele acasa in orice anotimp
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102