REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

În timp ce ministrul Apelor zice că totul e în regulă pe litoral, baldachinele “plutesc” pe apă

În timp ce ministrul Apelor zice că totul e în regulă pe litoral, baldachinele “plutesc” pe apă

Replica API 27 iunie 2019 | 01:28 538

Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneş, a venit la Constanţa, pe 21 iunie a.c., pentru a se întâlni cu şefii Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea – Litoral (ABADL ) şi pentru a analiza situaţia legată de litoral. Aceştia au fost pe teren, inclusiv în zona cordonului Năvodari.

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, şi Octavian Popa, comisar general adjunct Garda Națională de Mediu, au făcut şi ei parte din delegaţie. După ce au au luat la paşi mărunţi plajele din sudul litoralului şi au vorbit cu turiştii, oficialii s-au arătat mulţumiţi de ceea ce au găsit. În ciuda sesizărilor din ultimele zile şi ale nemulţumirilor privind şezlongurile amenajate în buza apei, ministrul Apelor a spus că operatorii respectă legea. Turiştii demonstrează autorităţilor, din nou, că NU se respectă legea!

Însă, aşa cum era de aşteptat, minunea nu a ţinut decât o zi. După plecarea musafirilor, poziţia sezlongurilor şi baldachinelor a revenit la stadiul iniţial: adică în imediata apropierea a apei sau chiar în apă. Turiştii care s-au aflat miercuri în Mamaia au semnalat faptul că “după zeci de comentarii şi “controale” poziţia sezlongurilor şi baldachinelor a revenit în apă. Parcă Administratia apelor făce controale”, se arată într-o postare pe facebook.

Imaginile vorbesc de la sine!

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ia-ti baldachinul si sari in apa de la malul doi taranusule si tu si toata familia ta iar pentru tine Stere iti cumpar un sezlong pesonalizar cu sticker de idiot
0
0
daca mie imi place !!! voua de ce nu va place ???? eu vreau sa stau in baldachin in apa !!!!
0
0
Acum se vede ft ft bine cine a ramas in romania, se vede peste tot in toate domeniile in toate locurile in toate institutiile.... Daca spun jeg o sa-l mancati cu lingurita ca va place
0
1
cine administreaza sau nu ,cine se tot caca pe ei ca detin Romania ca pe un SRL sau PFA,ma doare fix in cur. Important este ca eu,nascut si traitor in Mangalia nu ma mai simt acasa cand merg pe plaja. Cocalari asu nu,niste rahati mi-au luat dreptul de a ma simti liber,acasa la mine. Turistii oricum sunt din alte parti,dar eu ma simt strain acasa din cauza unor cacati cu ochi ce vor profit de la Dumnezeu daca se poate. Mangalito fiind,merg cu placer in Bulgaria sau Turcia si culmea,la mai multe zile imi iese distractia mai ieftin. Avem o basina de plaja si asta ocupata cu plastice.
1
0
Hotie pe barosaneala. Jeg ! ca asa se numeste ceea ce se intampla. Daca ar fi sa se respecte standardele internationale din turism nu prea s-ar incumeta sa mai inchirieze plajele "patronii". Unde sunt dusurile, wc-urile, cum se sterilizeaza sezlongurile, cine controleaza barurile, calitatea apei, de cate ori se strange gunoiul, etc. Risti sa iei o hepatita A, HPV, salmonela... Iar unii se imbogatesc cu efort minim. Plus ca un sezlong cu umbrela ocupa un spatiu mare de pe plaja. Turism rudimentar orientat spre imbogatire rapida. Interesant este ca turistilor le place mizeria asta.Trist.
1
0
muie dumitrascu
5
3
Prefera sa dea spaga sa ia o amenda mai mica. Simplu
2
0
Cine sunt patronii de plaje?doar machedoni,asa ca multa muie branzarilor.muie cu cacat.cacane-am pe plajele pulii.muie multa albanezilor.
8
1
In 2 ore se poate verifica plaja din Constanta la Navodari pe jos . Chiar nu are ABADL un angajat care sa faca acest lucru? Dar cum sa deranjezi prieteni, rude, obligatiile sefilor etc
15
0
RROMania!!!!
9
1
Cei care au facut legile sunt primii la baldachine in apa , cei care trebuie sa controleze aplicarea legii , idem , la cine sa te plangi ?
10
0
cand da astia liber la gipane pa plaje ca io asea sant obijnuit
9
0
tiganie mai mare n-am vazut in AMERICA SI EUROPA,in lumea aceasta civilizata.Goana dupa bani,snobism cat cuprinde.Mai snobi si cei ce platesc acest "lux".sa stai cu patul in apa sau pe blja.numai suntem simplii sau boemi.ne trebuie un tzunai sa mai curete din mizeria plajii si asa-zisilor oameni.
17
0
Mai ca mi-as dori un val deala urias sa spele tot jegul de pe plaja
18
1
care este regele baldachinurilor dan romania? la atatea baldachinuri trebuie sa fie si un rege ale lor nu?
7
0
stere,brinzarule ai facut scoala laCogealacu ?
13
0
Daca nu va place merge-ti in bulgaria bai saracilor ce sante-ti
1
22
Noi sugem chilotii mai urgent decat baldachinele . ..
2
8
Constantenii ce platesc impozite la primaria locala nu au acces la mare din cauza samsarilor cu plasticele lor.Lasati plajele libere sa inchirieze cine doreste!
22
0
Sunt marinar.....am vazut ceva zone cu plaja la viata mea.....sunt dezgustat de cum arata litoralul nostru. Atata tiganie cu sezlongurile si tot felul de umbrelute si aranjamente ca la noi nu am vazut. Peste tot plaja inseamna nisip, apa si soare. Am facut un tur al litoralului si de la Vama Veche la Navodari acelasi sablon....smecheri proprietari de plaja cu angajati de toata jena, mizerie si dezordine. Dezolant.
27
0
Este bataie de joc cu plajele date in concesiune la toti golanii! Romanii nu au atatia bani sa dea zilnic pe umbrele, sezlonguri baldachine! au ocupat golanii toata plaja, nici vorba de aia 30% pentru cearceaf si acolo unde este ori numai pietroaie, conducte de deversare, ori amplasamente de salvamar sau smurd si mai bascalios ca tot acolo isi baraie golanii skijeturile...Bascalie psd-ista! Statiunile si plaja sunt Obiective turistice de interes National, lasati oamenii sa beneficieze de ele, nu toti golanii!
39
0
Vine valul, iti ia calul ! Apa trece , tupeistii raman ! Chiar , cum sa platesti sa stai in mizeriile alea ?
30
0
Inteleg ca esti din categoria frustratilor cu Primaria, dar plajele reprezinta domeniu public administrat de Apele Romane. Haideti sane informam si apoi sa aruncam cu laturi.
7
21
Controalele sunt anuntate din timp!Pai daca s-ar face controalele inopinant,unii ar fi nevoiti sa traiasca doar din salariu!S-au largit plajele cu bani din fonduri europene si acum.nu ai loc nici sa ajungi la mare,in Faleza Nord cei cu sezlonguri si beach-baruri le-au asezat atat de aproape de parca sunt proprietarii plajei!Pentru alte proiecte nu au putut fi accesate fonduri europene,pt. smecheriile unora din Primarie s-a putut!Regulile de pe vremea lui Mazare nu s-au schimbat,doar incasatorii ,,cotizatiilor"!
28
0
Un popor de jeguri umanoide!
38
2
nu se face nimica doar gargara pzdista
28
6
Adevarat zici. La fel si ahia care au dat in ma.ta fara balon. Maica.ta a fost regina "S-u-rilor"
2
43
cum naiba sa stai pe saltelele alea imputite pe care au transpirat toti ghertzoii si s-au cremuit toate pitipoancele .boli de piele scrie pe tine .mai si platesti sa stai in duhoarea aia de saltea pe care au transpirat toti tiganii
81
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367