REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

În timp ce pe iubit îl chinuiau durerile de burtă, ea făcea sex cu altul. Când a fost prinsă a zis că e viol!

În timp ce pe iubit îl chinuiau durerile de burtă, ea făcea sex cu altul. Când a fost prinsă a zis că e viol!

Replica API 14 ianuarie 2014 | 00:00 319

S-a dus la Poliţie, supărată că n-o mai ia de nevastă

S-a dus la Poliţie, supărată că n-o mai ia de nevastă

S-au schimbat datele problemei cu privire la acuzaţiile de viol de la Amzacea. Cea care a făcut reclamaţie la Poliţie cu privire la faptul că ar fi fost violată de prietenul iubitului ei, ar fi recunoscut, în cele din urmă, că a întreţinut relaţii sexuale de bună voie şi nesilită de nimeni. De ce a alertat Poliţia? Pentru că iubitul ei nu mai vroia s-o ia de soţie!

Prima zi a anului 2014 a venit cu acuzaţii de viol la Constanţa. O tânără de 19 ani a susţinut că a fost obligată să întreţină raporturi sexuale chiar în noaptea de revelion, iar la scenă a participat şi iubitul ei. Întreaga "telenovelă" a fost creionată chiar de presupusa victimă, care a relatat cum a fost luată de acasă de iubitul ei, cu maşina, iar pe bancheta din spate, lângă ea, era un alt individ pe care nu-l cunoştea. Tânăra a declarat poliţiştilor că acesta a lovit-o şi a întreţinut relaţii sexuale cu ea, iar iubitul îşi vedea de drum ca şi când nimic nu se întâmpla. Prin urmare, a depus plângere la Poliţie pe data de 1 ianuarie, iar cei doi, Lucian Chiriţă şi Ionuţ Rotariu, au fost audiaţi mai multe ore în data de 8 ianuarie, acum fiind cercetaţi în stare de libertate. Însă, declaraţiile tinerilor indicau o cu totul altă întâmplare, parcă desprinsă din cele mai stupide telenovele. Iubitul fetei a menţionat că avea probleme cu stomacul, motiv pentru care a tras pe dreapta şi plecat în câmp, să-şi facă nevoile. Când s-a întors la maşină, i-ar fi găsit pe cei doi în plină acţiune, pe iubita lui şi pe cel mai bun prieten. Acesta s-a enervat şi i-a tras două palme fetei, pe când celălalt tânăr a spus că fata l-a ademenit să întreţină relaţii sexuale! Văzându-se "abandonată" în toată povestea, şi ameninţată că nu va mai fi luată de nevastă, aşa cum stabilise cu iubitul (sau fost iubit de-acum), fata a jurat că o să le facă ambilor zile negre. Având în vedere noile date, oamenii legii au audiat-o din nou pe tânără, care în cele din urmă a recunoscut cum au stat lucrurile de fapt şi de drept. De ce a recurs la această metodă? "Nu mai vroia să mă ia de soţie", a spus ea, la care cel ce trebuia să-i devină soţ a replicat: "Cum s-o iau? Păi ce o să facă ea când eu sunt la serviciu, dacă nici până la baie nu mă pot duce liniştit?".

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218