REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

În TOMIS III, ca-n FILMELE de ACȚIUNE: Un bărbat a MURIT după ce a ALERGAT un HOȚ! Video

În TOMIS III, ca-n FILMELE de ACȚIUNE: Un bărbat a MURIT după ce a ALERGAT un HOȚ! Video

Replica API 21 septembrie 2021 | 13:01 39067

Zona Tomis III din municipiul Constanța a fost una parcă desprinsele din filmele de acțiune, în cursul zilei de marți, 21 septembrie.

Potrivit oamenilor aflați la fața locului, totul a început în momentul în care un individ a pândit aria unde sunt amplasate mai multe tarabe și, într-un moment de neatenție al comercianților, a sustras un telefon mobil (aflat pe una dintre tarabe), după care a luat-o la fugă, încercând să se facă nevăzut în mulțime.

Un bărbat, văzând ce s-a întâmplat, s-a luat după el, încercând să-l prindă și să recupereze bunul. În ajutorul acestuia a sărit și o a doua persoană, fiind vorba de un om al străzii. După ceva timp, cea de-a doua persoană s-a oprit din alergat întrucât i s-a făcut rău, prăbușindu-se la pământ, inconștientă.

La fața locului au fost solicitate cadrele medicale, care i-au acordat îngrijiri de specialitate, fiind transportat la spital.

Din păcate, la scurt timp a decedat. Se pare că avea probleme cardiace.

Video:

Menționăm că hoțul a reușit să scape, să se facă nevăzut.

Update: Potrivit informațiilor noastre, persoana păgubită, fiind vorba de o femeie, s-a prezentat la Secția de Poliție pentru a reclama furtul.

Ce spun polițiștii

La data de 21 septembrie a.c., în jurul orei 17.15, polițiștii Secției 2 au fost sesizați cu privire la sustragerea unui telefon mobil, dintr-o hală agroalimentară din municipiul Constanța.

Din cercetări, a reieșit faptul că bunul sustras aparține unei femei, de 49 de ani, și se afla pe o masă pe care aceasta avea expuse produse în vederea comercializării.

Doi bărbați au alergat cu scopul de a prinde persoana bănuită de comiterea faptei, la un moment dat unul dintre aceștia prăbușindu-se la pământ, fiind nevoie de intervenția unui echipaj medical. Din păcate, bărbatul, de 24 de ani, a decedat la spital, urmând a se efectua necropsia pentru a se stabili cauza decesului.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și ucidere din culpă.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Taranii aplauda la ceva normal isi fac meseria si atat.
4
7
bai L.I. , nu stiu la ce filme retardate te uiti dar faptul ca fuge cineva dupa un hot nu este film de actiune. Mai usor cu titlurile astea "explozive".
19
0
24 de ani? ca sa vezi
1
4
daca l alergau politisti locali mureau ...doi !
8
3
Se nazare la politie, search pe yt
6
8
Asta inseamna sa mori la datorie
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367