REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

În urma unui apel transmis de Replica, o tânără adoptată şi-a găsit MAMA BIOLOGICĂ!

În urma unui apel transmis de Replica, o tânără adoptată şi-a găsit MAMA BIOLOGICĂ!

Replica API 16 ianuarie 2019 | 08:24 579

"The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României"

"The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României"

Tot mai mulți tineri dați spre adopție în anii 90 își caută în prezent familiile biologice. Este și cazul unei tinere de 34 de ani, Elena, care știe despre mama ei că locuia, în perioada în care i-a dat naștere, în comuna Poarta Albă din județul Constanța. Ea a apelat la comunitatea "The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României" de pe Facebook, în încercarea de a afla mai multe despre familia biologică.

„Am găsit întâmplator această minunată pagină care de ani de zile pare a ajuta foarte mulți copii adoptați să își găsească rădăcinile. Și eu sunt unul din acești copii, care a avut marele noroc de a fi adoptată de o familie foarte bună și iubitoare.

Din păcate mama mea a murit când eu aveam 11 ani, dar tatăl meu întotdeauna a rămas alături de mine la bine și la greu. Acum vreau și eu să îmi încerc șansa de a-mi găsi mama biologică, persoana care mi-a dat viață și m-a numit DAVID ELENA.

M-am născut la data de 2 Mai 1985 în MEDGIDIA, jud CONSTANȚA. Mama mea naturală se numea DAVID MARIA, pe atunci locuia în Satul POARTA ALBĂ și avea 17 ani. Nu am prea multe informaţii, dar doresc foarte mult să încerc a o găsi. Vă rog să DISTRIBUIȚI mesajul meu pentru a-mi îndeplini și eu acest vis. Mulţumesc tuturor celor care vor să mă ajute!”, a transmis tânăra adoptată. Cei care o pot sprijini cu informații, sunt îndrumați să contacteze reprezentanții paginii de Facebook „The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României".

Ulterior, urmare a publicării în ediţia online a cotidianului „Replica” de Constanţa a acestui apel, tânăra adoptată a intrat în legătură cu familia biologică! Ea urmează să se vadă cu mama şi mătuşa.

F.B.

https://www.facebook.com/theneverforgottenromanianchildren

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2947391835286675&id=1068806209811923

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Foarte probabil ca fata - Elena are acum o situatie materiala buna iar boschetara de mama biologica vrea sa stoarca niste bani de la fiica.
1
0
Sunt situatii cand copiii nu vor sa stie cine sunt parintii care i-au abandonat. Daca mama aceasta a considerat ca nu era capabila din toate punctele de vedere sa creasca si sa ingrijeasca un copil si a considerat ca viata lui e salvata fiind data spre adoptie unei familii cu posibilitati materiale, e de apreciat.Acum nu putem judeca cine pe cine trebuia sa caute.Poate au fost niste intelegeri intre parti, sau poate familiile nu s-au cunoscut niciodata.Un caz fericit cand copilul isi poate regasi mama naturala.
6
0
A renuntat odata la ea....ar trebui mamele sa isi caute copii, nu invers....
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614