REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Înainte de a fi arestaţi, băieţii acuzaţi că au drogat şi violat o minoră sărbătoreau pe internet: Am scăpat de acuzaţii, dau de băut!

Înainte de a fi arestaţi, băieţii acuzaţi că au drogat şi violat o minoră sărbătoreau pe internet: Am scăpat de acuzaţii, dau de băut!

Replica API 19 ianuarie 2014 | 00:00 261

Arestarea celor cinci minori, acuzaţi că au drogat şi violat o fată, a stârnit reacţii pe internet. Taberele sunt împărţite, fiecare "luptând" să scoată adevărul la lumină. Însă, se pare că încătuşarea acestora a fost o reală surpriză pentru băieţi, având în vedere că în urmă cu 3 zile, unul dintre ei a afirmat pe un site de socializare că totul s-a terminat, au picat acuzaţiile de viol, spunând că va da de băut. Numai că, supriză!, joi dimineaţa s-au trezit cu poliţiştii la uşă, au avut loc percheziţii domiciliare, după care au fost reţinuţi şi apoi arestaţi. Menţionăm că în dosar apare şi a şasea persoană, un tânăr de 23 de ani, acuzat de şantaj şi favorizarea infractorului.

"Oficial, sunt cel mai bucuros om din lume!!!!! Mi s-a luat o piatră de pe inimă când am aflat că a căzut acuzaţia de viol. Pot să fiu om din nou, practic. Am slabit 5 - 6 kg de la stres în perioada asta, să mor eu! O să o ţin numai în bairamuri de acum încolo, asta e clar, am trecut peste cea mai grea perioadă a vieţii mele", spunea, în urmă cu 3 zile, Dan Cristian I., zis Binki, pe un site de socializare, după care făcea trimitere către un site, unde era specificat, pe surse, că băieţii ar fi scăpat de acuzaţii. Şi, de aici au apărut reacţiile. "Ieiiii, ce bine că aţi câştigat voi." sau "Bine, frateeeeee, ai scăpaaat, dai de băut!". La un moment dat, cineva chiar l-a întrebat cum de au picat acuzaţiile, Binki explicând: "Păi, erau prea multe probe, frate. Toate declaraţiile martorilor au conţinut că ea nu a avut niciodată o imagine de fată cuminte. Multă lume a declarat că ştia că a mai făcut-o cu mine de 4 ori înainte, toţi au zis de pozele pe care le trimitea ea, toţi de la petrecere au zis că a plecat fără să fie beată moartă, inconştientă sau drogată, la medicul legist a ieşit cu sângele curat 100% şi fără nici o urmă pe corp. Nu are, nu a avut, nu va avea nici o dovadă că a fost viol pentru că nu a fost. Totul pe partea cu poliţia a fost din cauza ei ca a mâncat rahat cu polonicul, oricum poliţiştii ţineau cu noi încă de prima dată când am fost noi la secţie şi le-am explicat tot cum s-a întâmplat.". Însă, cuvintele cât de cât decente nu au tapetat internetul foarte mult timp, urmând faza a doua, şi anume cea de laudă. "Nici căldura, nici furtuna nu mă dă jos din picioare, lumea îmi poartă ură că sunt şmecher şi am valoare.", a scris Dan Cristian I., după care a trecut la faza a treia, începând să arunce cuvinte grele asupra victimei din dosar, Roxana B., şi a familiei acesteia. "Ce oameni cunoscuţi să fie, mă, părinţii ei, eşti nebun? Maică-sa era una dintre cele mai proaste avocate din Tulcea şi ta-su era vopsitor de maşini într-un cartier de la marginea Constanţei. S-au făcut de rahat în ultimu hal cu minciunile lor.", a mai scris Binki pe site-ul de socializare.

Dedicaţii cu manele şi susţinere de la... "fani"

Tinerii nu au întârziat să-şi exprime fericiriea cu privire la faptul că "idolii" lor, aşa cum spuneau chiar ei, au scăpat de acuzaţii, pe când aceştia îşi făceau dedicaţii cu manele, organizând o petrecere pentru a-şi sărbători victoria. "Trăim viaţa ca sultanii, nici o grijă să n-avem, dau de băut, să mor eu!", se arăta în mesajul postan de Dan Cristian. "Votaţi Binki preşedintele ţării! Unul să fie prim-ministru iar ceilalţi 3 miniştri! i Roxana B. să spele pe jos prin budă şi să adune frunzele din faţa Parlamentului.", scriau susţinătorii. Iar conversaţiile s-au lungit peste măsură, fericirea fiind maximă. S-a discutat chiar şi despre şcoală. Binki, care este coleg de liceu cu Roxana, la o unitate de învăţământ privată, a relatat cum a venit fata la şcoală, de mână cu mama ei, pentru a discuta cu directorul, şi cum a fost luată la "mişto" de colegi. "Suntem cinci, ne băgăm? Şi ea era cu maică-sa", relata el amuzat. Tot el a specificat şi faptul că Roxana va veni la şcoală din semestrul doi. Numai că, imediat după această fericire exprimată pe internet, joi dimineaţă - mai exact, tinerii s-au trezit cu poliţiştii la uşă, având loc percheziţii domiciliare. Au fost reţinuţi şi apoi arestaţi. Prin urmare, Cristian Floris G. s-a ales cu mandat de arestare preventivă pentru 19 zile, de la data de 17.01.2014 şi până la data de 4.02.2014 inclusiv. În ceea ce-l priveşte pe Dan Cristian I, zis Binki, care şi apare în filmuleţul ce redă actul sexual, el va sta în arest 14 de zile şi 4 ore, de la data de 17.01.2014 ora 17.45 şi până la data de 30.01.2014 ora 21.45. Severius Alexandru V. a fost arestat pentru 14 zile, Sever Tekin A. - 14 zile, Flavius Evelin Vasile S. - tot 14 zile, iar Răzvan Claudiu Sîrbu, care are 23 de ani şi care este acuzat de şantaj şi favorizarea infractorului, s-a ales cu 29 de zile de arest preventiv. Menţionăm că au depus recurs. Reamintim că spectacolul sexual a avut loc în noaptea de 14 spre 15 decembrie 2013, la victimă acasă, după o petrecere organizată într-un pub din Constanţa. Au plecat de acolo, au mers acasă la un băiat şi apoi la fată acasă, la insistenţele ei, după cum au specificat acuzaţii. Aici au întreţinut relaţii sexuale cu ea, au filmat şi clipurile video au ajuns pe internet. Mama fetei ar fi dat peste ele şi a depus plângere la Poliţie. Cei cinci, dar şi al şaselea, se consideră nevinovaţi.

L.C.

citeşte şi: LINK

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367