REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Înaintea unei decizii pro-sau contra Stavrositu, scenarita şi-a făcut "culcuş" la PDL

Înaintea unei decizii pro-sau contra Stavrositu, scenarita şi-a făcut "culcuş" la PDL

Replica API 12 noiembrie 2011 | 00:00 123

Şefia organizaţiei municipale, la mâna Comisiei de Etică

Şefia organizaţiei municipale, la mâna Comisiei de Etică

Luarea unei decizii în privinţa contestaţiei depuse de Florian Constantin a fost amânată pentru luni. Este ziua când membrii Comisiei Judeţene de Statut, Etică şi Litigii a PDL Constanţa se vor pronunţa cu privire la corectitudinea desemnării preşedintelui organizaţiei municipale. Reamintim că, după alegerile din data de 5 noiembrie, moment la care Maria Stavrositu a fost anunţată drept câştigătoare, contracandidatul acesteia, Florian Constantin, a reclamat faptul că au fost încălcate articole din regulamentul de funcţionare al PDL, prin urmare alegerile trebuie repetate. În aşteptarea întrunirii membrilor CJSEL, evident că bursa zvonurilor pedeliste e în floare, "zburdând" informaţii şi dintr-o tabără, şi din cealaltă.

Astfel, în timp ce dinspre susţinătorii deputatei Maria Stavrositu sunt lansate informaţii cum că liderul judeţean al organizaţiei, Christian Gigi Chiru ar dori repetarea alegerilor, iar astfel ar da satisfacţie duşmanului politic USL (!!), cei care îl sprijină pe Florian Constantin ne-au declarat: "Asta e strategie ieftină, prin care Stavrositu se pregăteşte pentru un eşec. Ce nu realizează este că atacă partidul spunând că dăm satisfacţie USL, ceea ce este fals. Asta nu e o demonstraţie de unitate şi de forţă a PDL, este o dovadă de orgoliu, prin astfel de comentarii", ne-a declarat o sursă din partid. Întrebat ce părere are despre aceste comentarii care vin dinspre partid, liderul judeţean al PDL Constanţa, Christian Gigi Chiru a afirmat: "Sperăm să se limpezească rapid lucrurile, pentru că, să nu uităm, noi nu am încheiat alegerile de la municipiu. Mai sunt de ales prim-vicepreşedinţii, vicepreşedinţii şi aşa mai departe. Nu mă lansez în dezbaterea unor astfel de comentarii întrucât prefer ca cei care le fac pe la colţuri sau... nu ştiu unde le-aţi auzit dumneavoastră, să aibă bărbăţia să le facă în faţa mea, să mă întrebe ce gândesc. După cum aţi văzut, nu mi-am exprimat susţinerea faţă de nici un candidat în mod special, am dorit să fie competiţie, iar cel mai bun să câştige".

Comisia lui Maxim face din sâmbătă luni şi nu ştie exact dacă Brânzoi s-a "pierdut" sau nu pe drum

Referitor la comisia care va tranşa dacă alegerile din 5 noiembrie au fost câştigate de Maria Stavrositu sau este necesară reluarea lor, de menţionat că preşedintele CJSEL, Alexandru Maxim, a urnit greu întrunirea de luni. Potrivit lui Maxim, a fost plecat din localitate, iar la fel şi Dan Boanfă, membru al CJSEL. "Luni ne întrunim. Nu se poate sâmbătă (n.r.-aşa cum anunţa iniţial preşedintele comisiei), am fost plecat din localitate, la Braşov", a spus Maxim, iar o declaraţie trasă la indigo a avut şi Boanfă, cu precizarea că el este plecat la Suceava. Din comisie mai fac parte şi Eugen Oanţă şi Ciprian Naum. Comisia era întregită de Cristina Brânzoi, dar care, spun unii, s-a retras pentru că acum îşi desfăşoară activitatea la Bucureşti. Alţii în schimb, au o altă variantă, probabil "depăşită" de realitatea momentului: "Brânzoi face parte din comisie, dar ea este funcţionar la Bucureşti, prin urmare este nestatutar în această comisie"...

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218