REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Inaugurare cu "cântec" la Constanţa: premierul Ponta, primit de un grup de tineri: "Unde duceţi ţara, domnule?"

Inaugurare cu "cântec" la Constanţa: premierul Ponta, primit de un grup de tineri: "Unde duceţi ţara, domnule?"

Replica API 29 noiembrie 2012 | 00:00 167

Tinerii "plătiţi de PDL", la datorie pe tronsoanele 6 şi 7 ale autostrăzii A2

Tinerii "plătiţi de PDL", la datorie pe tronsoanele 6 şi 7 ale autostrăzii A2

Inaugurare cu "cântec" la Constanţa! A avut loc ceremonia oficială de recepţie la terminarea lucrărilor pentru tronsoanele 6 şi 7 ale autostrăzii A2, respectiv Cernavodă - Medgidia şi Medgidia - Constanţa. Evenimentul a fost marcat la Nodul Rutier Cernavodă, în ziua de joi, unde nume politice din judeţ, dar şi de la Bucureşti, au fost prezente pentru a celebra marea reuşită, performanţa istorică de a termina o autostradă la care lucrează de 25 de ani! De la eveniment nu au lipsit nici incidentele, un grup de tineri fiind prezent pentru a-şi striga nemulţumirile faţă de actuala guvernare.

Punctual şi cu zâmbetul pe buze, şi-a făcut apariţia şi premierul României, Victor Ponta, care s-a declarat mai mult decât încântat de autostradă, menţionând că face des drumul Bucureşti Constanţa. "Mă bucur, ca cetăţean al României, în primul rând, care merge Bucureşti - Constanţa foarte des, că în sfârşit avem o autostradă. Vreau să le mulţumesc şi constructorilor, care au lucrat într-un ritm şi într-un mod cu care nu eram obişnuiţi în România, adică foarte bun. La fel încercăm şi noi, tot neobişnuit în România, să ne achităm de datorii la constructori", a declarat premierul.

De la eveniment nu au lipsit nici momentele neplăcute, acestea fiind generate de un grup de tineri, care a sosit cu mai multe mesaje de genul: "Domnule Ponta, încotro duceţi ţara?" sau "USL = sărăcie". "Suntem nişte tineri revoltaţi de proasta guvernare, sau lipsa guvernării pe plan naţional. Am profitat de prezenţa domnului premier, în ghilimele spus pentru că ştim unde se află, pentru a ne manifesta. Se ştiu foarte bine probleme din ultimele şase luni", a declarat Cosmin Bogdan, liderul grupului de prin împrejurimile oraşului Cernavodă. Însă, cei prezenţi nu s-au putut abţine fără să arunce cu "pietre", lozinci precum: "Cât vă plăteşte PDL-ul pentru asta?".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218