REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Încă o lovitură în cazul TelDrum: două societăți acuză că insolvența a fost REGIZATĂ

Încă o lovitură în cazul TelDrum: două societăți acuză că insolvența a fost REGIZATĂ

Replica API 18 martie 2018 | 00:00 191

Liviu Dragnea, prins în Dosarul TelDrum, de la DNA

Scandalul din jurul firmei TelDrum este unul care capătă amploare pe zi ce trece. Două societăți au contestat în instanță procedura de declarare a insolvenței de către TelDrum, solicitând schimbarea lichidatorului judiciar desemnat de Tribunalul Teleorman. Cele două firme acuza faptul că insolvența TelDrum ar fi fost regizată.

Societățile Aversa Manufacturing București și Europrotect Security cer Curții de Apel București schimbarea lichidatorului judiciar desemnat de Tribunalul Teleorman să administreze firma Tel Drum în perioada în care se află în insolvență, informează Ziare.com.

La solicitarea Tel Drum, instanța din Alexandria a decis sa numeasca administrator judiciar firma Casa de Insolventa Transilvania (CITR) Filiala Ilfov SPRL.

Liviu Dragnea, prins în Dosarul TelDrum, de la DNA

Procurorii DNA au pus sechestru asigurător pe averea preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea. Măsura a fost dispusă în dosarul Tel Drum, în care politicianul este acuzat de constituirea unui grup infracţional organizat, de fraude europene şi abuz în serviciu, fapte care ar fi fost comise în perioada în care era preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman.

Procurorii au decis această măsură până la concurenţa sumei de 127.547.366 lei, aproximativ 28,2 de milioane de euro, prejudiciul reţinut de procurori în cazul liderului PSD.

Potrivit DNA, Liviu Dragnea, președintele CJ Teleorman la data faptelor, este cercetat pentru constituire de grup infracțional organizat, două infracțiuni de folosire sau prezentare cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene și două infracțiuni de abuz în serviciu cu obținere de foloase pentru sine sau pentru altul.

În dosar mai sunt urmărite penal alte opt persoane pentru fapte similare.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
viitor ginerica, cum te pregatesti, si in ce baza , vei indexa aerul inspirat de catre teleormaneni? Uite ca oamenii nu mai rabda, si-au asumat orice risc cu scopul ca realitatea sa fie scoasa la lumina, oricum nu cred ca exista cineva in tara asta care sa nu iti fi cunoscut adevarata fata. Pentru acest detaliu, spre binele tau, ar fi indicat sa ne lamuresti si pe noi, de data asta fara a apela la cei ce te consiliaza, asa simplu, cu cuivintele tale
2
0
ginerica se pregateste de nunta cu lidera pesedeilor din gradinite nu are timp de pierdut cu justificarea sumelor praduite,oare cum o sa-i zica baiatul varcolacului noii mamaici,fiind mai tanara ca el,muicuta
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367