REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Încă o noapte cu inundaţii. Puhoaiele au luat pe sus pensiuni, maşini şi au rupt drumuri

Încă o noapte cu inundaţii. Puhoaiele au luat pe sus pensiuni, maşini şi au rupt drumuri

Replica API 21 iulie 2021 | 00:00 938

A fost încă o noapte cu furtuni şi inundaţii de proporţii în mai multe judeţe din România.

În Alba, o viitură puternică a distrus drumul de acces în satul Ocoliş. Disperaţi, localnicii stau de veghe de teamă ca furia apelor să nu îi surprindă în case. În satul ocoliş din Alba a plouat mai bine de 12 ore, iar oamenii sunt disperaţi. Deşi apa le-a intrat în case, localnicii nici nu se gândesc să îşi părăsească locuinţele.

Autorităţile au promis oamenilor că îi vor despăgubi.

În Argeş, 60 de turişti - adulţi şi copii - au fost evacuaţi după ce drumul de acces spre zona unde campaseră, în Lereşti, a fost afectat de o viitură puternică.

În staţiunile de pe Valea Prahovei, turiştii au fost evacuaţi din calea apelor. Puhoaiele au luat pe sus pensiuni şi maşini şi au rupt drumuri în două. La Buşteni şi Sinaia ploaia abundentă a inundat Drumul Naţional 1 şi mai multe case. În urma precipitațiilor abundente, pârâul Izvorul Dorului a ieșit din albie. O maşină a ajuns în albia râului, după ce a fost parcată foarte aproape de mal.

În judeţul Braşov, mai multe gospodării, subsoluri şi străzi au fost inundate de ploaie. Din cauza trăsnetelor, acoperişurile a două case din localităţile Ohaba şi Râşnov au fost cuprinse de flăcări. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. O viitură puternică a măturat totul în cale în Zănoaga și Cheile Tătarului din Dâmboviţa.

Drumul Județean 714 a fost distrus pe jumătate, iar apa a adus de pe versanți zeci de arbori.

În continuare, pompierii duc misiuni contacronometru pentru a salva oameni din calea apelor, scrie antena3.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
BRAVO nea GYGY KARYGY KARICY KAJBYCY!! Bravo NEA GOGU OLOGU PYNTENOGU MARTALOGU!!! Cele mai bune comment-uri belea pa KANAPEA CU KOADAN EA!!
0
0
Cind v-ati facut case in labia riului si apoi ati ras padurea erati smekeri.Nu va dau Un leu,pomanagiilor.V-a dat Dzeu ce-ati cautat,bani.
1
0
cind erati cu drujbele in padure erati fericiti .
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614