REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Încă o numire interesantă: geograf din Bucureşti, administrator în Portul Constanţa

Încă o numire interesantă: geograf din Bucureşti, administrator în Portul Constanţa

Replica API 20 martie 2017 | 01:52 2100

Doctor în ştiinţe, cu specializare în transporturi montane

Doctor în ştiinţe, cu specializare în transporturi montane

Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (CN APMC) are din această lună un nou Consiliu de Administraţie (CA), după Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) de pe 08.03.2017. Ministerul Transporturilor a decis să prelungească mandatele provizorii ale Ioanei Alexandra Bradea şi Victor Alexandru Frunză, completând CA-ul cu un nou nume, Robert Răzvan Dobre. Mandatele acestora sunt valabile patru luni, putând fi prelungite ulterior cu încă două luni.

Tinerii Ioana Alexandra Bradea şi Victor Alexandru Frunză sunt în CA-ul Portului Constanţa încă din vara lui 2016. Bradea este angajată în Ministerul Transporturilor din 2015, ae un master în economie şi este doctor în cinernetică. La rândul său, Victor Alexandru Frunză a venit în port din postura de şef serviciu administrare credite la Banca Transilvania. Frunză este consilierul personal al lui George Dan Vuşcan, numit în iunie 2016 secretar de stat la Transporturi, fiul lui Gheorghe Vuşcan, prefectul judeţului Cluj.

Şi noul venit Robert Răzvan Dobre are un profil interesant. Dobre este din noiembrie 2016 preşedinte cu rangul de subsecretar de stat al Autorităţii de Reformă Feroviară, dar lucrează pentru Guvern încă din 2014, ca şi coordonator al Master Planului General de Transport al României. Este licenţiat din 2004, în geografie al Facultăţii de Geografie, secţia Geomorfologie-Pedologie, Universitatea din Bucureşti, cu lucrarea “Studiu de geomorfologie aplicată în Culoarul Prahovei cu privire specială asupra reţelei de drumuri şi căi ferate”.

În 2005, obţine şi un master la aceeaşi instituţie, cu lucrarea “Raporturile morfodinamice dintre Valea Cerbului şi Valea Prahovei”, iar din 2009 este doctor în ştiinţe, domeniul Geografie, cu teza „Pretabilitatea reliefului pentru căi de comunicaţii şi transporturi în Culoarul Prahovei (sectoarele montan şi submontan)”. Din octombrie 2016, noul administrator al Portului Constanţa este conferențiar universitar doctor la Facultatea de Geografie, Universitatea Bucureşti, departamentul Geomorfologie - Pedologie – Geomatică.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mironescu sau alti lotri din Contanta nu mai au loc, poate o fi de bine cine stie...
1
0
Cand o sa plece Tomescu de la APC sa vedeti ca dana si terminalul de pasageri au disparut. Omul are experienta.
1
1
asteptam schimbari si la aeroport in locul betivilor si balbaitilor
3
0
Ca geograf este totusi bun,pentru ca stie macar unde este Constanta . Ce sa zicem,avem o traditie comunistoida mostenita de toate partidele,din simplul motiv ca in alcatuirea tuturor partidelor se afla cei care au preluat stafeta de la mogaldanii nemernici ce au preluat tara dupa 1989.Nu conteaza ca romanii crapa de foame,cifrele sunt optimiste,ne hranim cu ziceri pe hartii si lozinci.
5
0
Hei PSD sunteti in toate mintile? Cum o sa faceti programul pentru care v-am votat cu oamenii PD-ului si tehnocratilor, care pe langa ca sunt prosti de bubuie mai sunt calificati in orice numai pe domeniile unde sunt pusi nu?! O frecati si gadilati pana o sa va desumflati!
8
2
Dar la Mangalia in port cand vin geniile si un control adevarat sa vada cum portul din Mangalia este abandonat mizerabil cu o primarie plina de putori care nu produce decat pagube orasului cat si a statiunilor.Asteptam
7
2
Ar mai fi loc pentru unul specialist in aeronautica sau vreun astronaut!Sa nu-l uitam pe nea Tomescu fost la Garda!
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367