REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Încă o RECLAMAȚIE la Spitalul ISIS! Copil cu epilepsie, lăsat să aștepte mai bine de o oră, cu dureri, într-o sală de așteptare...goală!

Încă o RECLAMAȚIE la Spitalul ISIS! Copil cu epilepsie, lăsat să aștepte mai bine de o oră, cu dureri, într-o sală de așteptare...goală!

Replica API 22 august 2018 | 02:13 3343

Un copil cu epilepsie, care plângea în hohote și stătea încolăcit din cauza durerilor abdominale a așteptat mai bine de o oră un consult, într-un spital privat din municipiul Constanța, unde ...sala de așteptare era goală! Mămica băiețelului și-a „strigat” revolta pe Facebook, spunând că totul s-a întâmplat la Spitalul Isis, pe care, până de curând, îl recomanda tuturor. Până la schimbarea turei, copilul a fost ținut pe perfuzii cu calmante, abia ulterior fiind realizată o examinare ecografică.

Când, la primele ore ale dimineții de marți, 21 august a.c., băiețelul a început să se plângă de dureri abdominale teribile, o mămică din Constanța s-a urcat la volanul mașinii și s-a îndreptat spre Spitalul Privat Isis Constanța. Nu spre Urgența Spitalului Județean Constanța pentru că, așa cum punctează mămica, experiențele avute în trecut la această unitate au fost neplăcute, fiind vorba despre un copil diagnosticat cu epilepsie, iar cadrelor medicale fiindu-le teamă să intervină.

După experiența de marți, 21 august a.c., Adele Chirică, mămica respectivă, este revoltată cu privire la atitudinea cadrelor medicale de la Spitalul Isis.

„Dragă Spital Privat ISIS, Până azi , eram un fan al tău. Veneam mereu doar la tine și te și recomandam tuturor. Astăzi ai facut-o lată....Te-am sunat la 6.20 dimineața, din mașină, să întreb dacă pot veni cu fiul meu, care plângea în hohote de dureri de burtică și putea intra în convulsii oricând. La recepție mi s- a spus să vin că doamna doctor e liberă și nu așteptăm deloc. La 6,30 eram deja în spital. După ce ne-a făcut fișa am așteptat o oră , într-un spital particular, unde nu era nimeni, decât noi. Singuri, cu un copil care plângea în hohote de dureri și cu o mamă disperată care vă tot zicea că va face convulsii din cauza durerilor, dacă nu vine medicul mai repede. Mi s-a spus în șoaptă că doamna doctor e și ea la toaletă și o să vină. O oră a durat până a venit. O fi fost constipată?

Când un epileptic urlă de dureri și e în pragul unei convulsii, doamna doctor A., faci ceva să îi calmezi durerile nu îi completezi fișa. Morții ei de fișa că aia era prioritară!

Tot doamna doctor A. m-a trimis să fac eco la Spitalul Județean, că aici nu am programare și nu îmi face nimeni fără programare.... Copilul urlă de dureri și mă trimiți să mă plimb cu el la alte spitale, doar pentru că nu am programare aici? Într un final ne-a pus niște calmante pe perfuzii și i-a luat sânge. Perfuzia s-a terminat, copilul urlă de dureri, eco nu îi putem face că aici nu are programare, iar el nu e în stare să fie plimbat la alt spital, toată lumea dă din umeri. Însă sunt convinsă că factura va fi pe măsură.... dar nu pe măsura serviciilor. Așa că, draga Isis, m-ai dezamăgit total. Nu poți lăsa un copil încovoiat de dureri, cu lacrimi în ochi, pe holul spitalului gol doar pentru că îți permiți să o faci. Nu, nu îți permiți. Nu cu fiul meu. Speram că știi deja asta. În poza e Davis așteptând disperat de dureri un medic să îl bage în seama.... în 2018, într un spital privat!”, ”, este mesajul postat de Adele Chirică din Constanța care a trecut marți, alături de fiul ei, prin clipe groaznice. Ulterior, mămicii i s-a transmis că, având în vedere faptul că minorul are o afecțiune neurologică, spitalul nu are competență să îl trateze. Deși, după cum a subliniat mămica, copilul a fost adus pentru dureri abdominale. După ce a fost ținut pe perfuzii, pentru stabilizare, și după schimbarea turei, copilului i-a fost realizată o investigație ecografică. E drept, însă, că după câteva ore bune de când a intrat pe ușa spitalului...

De menționat că de la începutul anului au fost semnalate mai multe situații care ridică semne de întrebare asupra modului în care sunt acordate serviciile medicale în cadrul Spitalului Isis. În două dintre cazuri a fost vorba despre complicații survenite la nașteri vaginale după cezariană, Ministerul Sănătății deschizând o anchetă pentru verificarea împrejurărilor în care au apărut complicațiile, sfârșite prin tragedii.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine te-a pus sa te duci la spital privat? Nu ati aflat ca atunci cand spui ISIS esti nevoit sa tragi apa la WC ?..Pute de ceva vreme..
8
2
Daca isis nu vrea sa ofere drept la.replica sau medicii mentionati nu vor sa raspunda ce ai vrea? Sa se ignore ororile? Zaher nu stie sa faca ub eco vaginal! Buda da anticoncept aiurea. Nu ti se da bon pt analize. Fapte reale. Plus ce au mai scris oamenii!!! Trb inchis si medicii vinovati supusi judecatii!
4
2
Cine tot scrie "articolele" astea inspirate de pe Facebook si subcultura grupurilor mediocre cu intentii ascunse, nu se gandeste ca da in ridicol? Adica este trist, macar ca jurnalist, sa te tot inspiri din fb si sa-ti dai cu presupusul. Se fac niste articole lamentabile, la minut, subiective despre acest spital de f mult timp. Apropo, fisa medicala este F importanta , inainte ca cineva sa puna mana pe pacient, dar cine sa stie? Cu mortii masii nu o sa rezolve femeia asta nimic ptr copilul ei. Si cum sa nu primeasca copilul la jud ptr ca nu au neurologie? Isis are neurologie? Cam pute a show
6
3
Ce spital privat care nu da doi bani pe cei suferinzi?!?!Stai cu orele la usa medicului care te trimite sa faci analize contra cost la un laborator care da rezultate false iar de sarbatori sectia de oncologi este in concediu 10 zile!Rusine si pacat de bataia de joc,,,,,,
6
3
Buna ziua . Am sa zic si eu 3 cuvinte despre spitalul Isis ca sa scurtez povestea prin ce am trecut si eu . 3 Cuvinte: Spital de cacat !!!!
7
0
Am contractat o infectie dupa ce am citit comentariile de pe replica. La ce spital sa merg? Doctorul mi-a recomandat niste plangeri penale pentru calomnie pe adresa replica. Infectia de Constanta nu modereaza comentariile si permite tuturor bolnavilor sa-si arunce fecalele pe orice tema, de la situatia economica internationala la ce ingroapa pisica.
23
5
Dr. Vioreanu Mirela ESTE CEA MAI MARE NECALIFICATA PE PARTEA DE ORL!
11
7
Oameni buni, aveti toti telefoane cu care puteti inregistra si filma oriunde. Chiar si cand vi se cere spaga de catre medici, chiar si cand sunteti in cabinetul unui notar sau avocat. Justitia si dreptatea se fac cu DOVEZI. Chiar si cu inregistrari se poate dovedi contrariul de catre acesti mafioti versati. Daca legea s-ar respecta, un asemenea spital ar trebui inchis maine iar cei vinovati de malpraxis in puscarie. Daca nu va fi asa ni se va demonstra cat e de corupta societatea si organele care ar tb sa ne apere. Oare cu bani acesti ma...ti pot cumpara orice? Aveti bani-mergeti la Bucuresti
5
6
In timp ce copilul se vaieta masa il punea pe facebook?! Miroase a ceva nelalocul lui
19
15
Buna ziua, in data de 17 august 2018 Baietelul meu de numai 9 luni a urinat foarte putin toata ziua.Spre seara impreuna cu sotul i-am recoltat cu greu cateva picaturi si am mers la un spital privat Isis din Constanta pentru control la un pediatru si un sumar de urina si urocultura. Doamna doctor care era de garda Rizea Gherghina, i-a facut un control. In urma controlului l-a decalotat fortat fara sa ne intrebe daca suntem de acord si a stabilit ca are infectie urinara, cu toate ca rezultatele analizelor au iesit in 3zile si au fost bune. In urma decalotarii fortate au aparut rani pe preput.
16
6
voastra tatuata pe tate. indurerata pulii, cum si-a facut timp sa pozeze bolnavul si sa-l tot puna pe FB tot timpul cat ala suferea, dar a ramas pe loc si nu l-a dus p-ala undeva unde putea fi tratat. incep sa cred ca asta a vrut sa plateasca in publicitate pe FB dar aia de la Isis au refuzat.
12
10
isis trebuie desfiintat, iar zaher and co sa faca parnaie ptr malpraxis, in schimb, zaher se imbogateste avand doua fabrici de bani: isis si heka. cine permite? primaria constanta, desigur si medici care lucreaza si n privat si la stat
18
8
In data de 19.08.2018, ne-am deplasat la acest "SPITAL ISIS", cu colpilul deoarece avea temperatura 40 grade C. La receptie ni sa transmis ca avem de atseptat cca 2 ore. Recomandare: NU MAI MERGETI LA ACEST ASA ZIS SPITAL.
14
2
caz concret: pacienta cu sarcina extrauterina cu trompe intacte dar cu dureri mari si singerare intraabdominala lasata sa astepte pe sala pina cind ingalata de la receptie termina de scris fisa .... i-a luat cam 15 minute sa bifeze cacaturile alea. Cind te intereseaza mai mult buletinul decit starea pacientului e clar cit bun simt si pregatire ai ! pai futu-ti gura matii de javra era greu sa chemi o infirmiera cu un scaun cu rotile sa muti pacienta altundeva? E greu sa anunti ca ai o urgenta? O fi curat inauntru dar platesti doar curatenia, atitudinea unora din personal lasa mult de dorit
25
3
nu te gandi ca la spitalul judetean este mai bine, dar macar in caz de urgenta, sotia ta nu trebuie mutata si plimbata de la un spital la altul. Noi am ales alt spital privat. Da, a fost mai scump dar a meritat fiecare ban.A fost atentie extrem de mare, curatenie excesiva, conditii la superlativ, plus multe "cadouri" pentru nou nascut. In schimb, ce nu mi-a placut acolo a fost ca dupa nastere, sotia era extrem de obosita si cu toate astea, sotia a trebuit sa se roage mult de asistente sa ia copilul sa se poata odihni si ea
11
8
Bine ca am citit stirea. Sotia naste peste 3 luni si vroiam sa mergem la ISIS. Ne-am razgandit si vom alege spitalul judetean. Si o prietena la fel a decis, desi initial vroia la ISIS.
35
4

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102