REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° ConstanÈ›a Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° ConstanÈ›a MarÈ›i, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Încă o ȘEFĂ de Secție ATI a DEMISIONAT de teama coronavirusului. Avea salariu de peste 18.000 de lei pe lună

Încă o ȘEFĂ de Secție ATI a DEMISIONAT de teama coronavirusului. Avea salariu de peste 18.000 de lei pe lună

Replica API 1 aprilie 2020 | 14:20 8417

Demisiile din sistemul medical din România au împărțit țara în două. O tabără susține că demisiile medicilor sunt justificate în contextul crizei de echipamente din sistemul sanitar, în vreme ce cealaltă tabără e de părere că medicii sunt dezertori și că ar trebui să rămână la muncă în orice condiții. Indiferent de opinii, demisiile din sistemul sanitar continuă pe bandă rulantă.

Șeful secției ATI II, Rodica Dahnovici, este primul medic care și-a înaintat demisia din cadrul Spitalului Județean de Urgență Tg-Jiu de teamă că va trebui să efectueze gărzi în Secția de Boli Infecțioase a unității medicale, acolo unde se află internate persoane suspecte sau chiar confirmate pozitiv cu COVID-19. Medicul avea un salariu de 18.626 de lei, lunar, conform stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce legatura are salariul femeii cu stirea? 18000 sunt cca 3500 euro. Pt banii astia si a sacrificat tineretea invatand nonstop, si a dedicat viata unei meserii f solicitante, meserie care nu este la indemana tuturor, ca sa ce, ca sa fie tratata cu indiferenta si lipsa de respect atat de politicieni cat si de catre unii dintre pacienti. Apropo, in baza unui curs de 6 luni, ca exemplu curs de lacatuserie, se castiga ceva mai mult intr o tara din europa de vest. Voi va dati cu parerea doar ca sa ascundeti cat de PROSTI SI INCULTI sunteti. Mult succes
1
2
Ei bine, acum nu mai are. Veste buna, nu?
4
0
Pe langa aia 1800 ron avea garantat 500 pana la 1000 pe zi bai oameni buni . Voi nu stiti cat se cotizeaza . E adevarat conteaza si specializarea. Pacat peste hotare se poate si fara ,aici e alta lume ,lumea avarilor !!!
4
2
Neam de ,,traista,,.
4
1
Face ce vrea din voi presa si facebooku , v-a distras atentia politicu la incapacitatea lor de a pregati tara pt starea de urgenta si v-a facut sa credeti ca doctorii sunt personajele rele!
3
5
Doamnele si domnii medici care isi dau demisiile pe banda rulanta,stati linistiti,nu o sa moara de foame. Au cabinete particulare,lucreaza la spitale private. Cu timpul au fost si directorasi,sefi de achizitii,mebrii de consilii asa ca banii au venit usor. Un singur lucru poporul asta nu il intelege :CORUPTIA UCIDE!
8
1
asta nu era doctorita. asta freca menta.
7
3
NOAPTEA MINTII NU AU NICIUN CAZ DE CORONA VIRUS SI ISI DAU DEMISIA...CICA S-AU PANICAT. PAI FMM CAND TI S-A MARIT SALARIUL NU TE-AI MAI PANICAT
10
3
chiar merita sa plece , salar mic, ce facea cu el la tg jiu?
4
3
care cred cu tarie ca dumnezeu ii ajuta la necaz, de ce biserica este inchisa? unde este sfantul Daniel? de ce s au ascuns toti? de ce va pasa voue de demisia unui medici? va simtiti neajutorati? te faci medic ca sa salvezi vieti nu sa iti pui viata in pericol, medicul nu este militar, liberul arbitru, ati uitat? voi pupati peretii bisericilor ca aveti liberul arbitru, si medicii la fel, uite ca pararesc salarii banane, de ce sa isi riste ei viata pentru romanii alungati din Italia etc?
10
3
da nini ....sa nu mai profeseze niciodata pentru ca noi ne putem vindeca si singuri.....si pentru ca putem face rost oricand de alti medici ,nu dureaza mai mult de 12 ani pregatirea lor......si in fond ne si ofticam pt ca au salarii mari si ne ofticam ca nu ne trateaza moca si in orice conditii......si pt ca e firesc sa mori inutil, din lipsa echipamentului de protectie salvand interlopii care s-au intors......si daca refuzi la puscarieeee......aaa!la puscarie medicul nu interlopul.,,,,pai uite,de aia demisioneaza!
10
10
ar trebuisa nu mai fie lasati sa profeseze niciodata
11
5
Celor ce isi dau demisia in perioada aceasta ar trebui sa li se anuleze diplomele si dreptul de profesare definitiv, iar dupa ce sa termina pandemia asta sa mearga la cules cartofi daca atata e valoarea lor. Iar statul ar trebui sa suspende orice forma de pensionare pentru personalul "strategic" din Romania.
15
5
Lorena ehim cautati poze cu doctorita demisionara din orastie
13
2
tot roman...un doctor chinez face cat zece doctorasi romani la un loc
8
6
Poate acum intelegeti sa nu mai dati atentii la nimeni. Acuzati numai pe cine a luat. Daca nu erau nici cei care au dat, macar mai era un dram de demnitate acum. Spaga a distrus deja sanatatea, ordinea publica, biserica, invatamantul...
9
2
Cand nu mai e rost de spaga si dau de greu prefera sa plece. Gunoaie de oameni.
13
5
Rusine sa le fie. Acum cand au dat de greu nu le mai convine. Sa fie considerati dezertori si judecati de Curtea Martiala.
20
7
problema mare gargarina si atat
3
2
Jigodiile astea, viermii astia se pot numi medici?Jigodiilor care sunteti voi medici dezertori, timp de 30 de ani v-ati complacut si v-ati umplut buzunarele cu spagi, acum fugiti animalelor.Animalele astea ar trebui sa nu mai aiba drept de practica pe viata. RESPECT SI MULTUMIRI MEDICILOR SI CELORLATI DIN SISTEMUL MEDICAL RAMASI IN LINIA INTAI.
29
5
Cu garzi cu tot, lua 3o.ooo ron pe luna.
23
3
Lua 18000 in mana?Ca daca lua 18000 pe hartie mai lua si statul muist 8000 si ramanea cu cat imi fac eu la sparanghel in Speyer
14
2
Da-i in mortii ma-sii de lasi si de spagari. Nu putem aduce medici din afara?
19
5
Parsivi si lasi Ridicat dreptul de a profesa tot restul vietii si dosar penal Dezertorii
26
5
Pentru acesti indivizi care demisioneaza cand e greu ar trebui lege :sa nu mai lucreze ca medici nicaieri nici in strainatatte. Cred ca vor prea mult :salarii mari spagi calatorii pt medicamente promovate .Daca si cei care au luptat pt tara ar fi dezertat in masa ? O sa maio naiba tupeu sa scoata capul ?? De ce si au ales meseria ?? ca i plicul gros
23
5
Toti cei care au demisionat se duc la spitalele private, poate erau oricum angajati si acolo. Nu-i plang ca nu gasesc posturi libere. Vai de noi populatia , care oricum eram tratati cu aroganta si indiferenta nu au considerat nici in trecut , nici acum ca au o profesie si trebuie sa o practice cu daruire.
22
5
Si-a futut viitorul. Salariul ala era bunicel. Ce faci acum ?
13
6
Sunt de acord cu cei care spun ca ar trebui suspendat dreptul de libera practica pentru acesti medici.Cel putin in Romania sa nu mai fie angajati!Acum, cand trebuie sa dovedeasca ca merita salariile supradimensionate dau bir cu fugitii?RUSINE!
27
4
Sa dea salariile pe care le-a insusit,INAPOI.
26
7
Cand lua banii astia, intre doua cafele si o barfa, adica de cinci ori cat castig eu pe luna la patron, muncind si zece ore pe zi, era bine? Ziceati ca va meritati banii, ca exista riscuri... La prima dificultate ati dezertat, lasilor! Rusine! Asumati-va riscurile de care vorbeati cerand salarii mari, nu fiti cacaciosi!
32
5
Care dintre voi merge la razboi cu mana goala ?
14
21
la razboi inapoi
28
7
Acesti medici, nu au fost medici ! Au stat la caldura, la bine si pentru spaga. Rusine ! Niste lasi! Tradatorul in timp de razboi este impuscat! Urat, foarte urat!
35
10
Fututen gura de bagabonta .cum pula mea dai demisia bagamias pula in gura da de muista
26
15
in Romania se putea intampla asa ceva.E momentul ca sistemul medical sa fie curatat de aceste lichele,nu au nici o scuza sa abandoneze pacientii in aceste momente.Daca pt spaga ar fi tb sa fie echipati,ar fi adus de acasa manusi,combinezoane,etc. Afara cu ei ,interzicerea sa mai practice medicina,....
33
9
Aceasta decizie trebuie urmata de retragerea dreptului de a profesa in meseria asta. Sa se lase de meserie toti cacaciosii pe care nu-i tin ,,ouale" !!
31
12
propun sa se taie jumatate din salarii la bugetarii care stau acasa degeaba si de acesti bani sa se cumpere echipamente medicale au salariile mult prea mari daca nu vor sa li se taie salariile sa se duca la munca
18
17
Pai primul las care si a dat demisia a fost mi istrul sanatatii Costache de la PNL. Atunci doctorita fara echipament de protectie de ce sa nu isi dea?
30
10
Acestor medici inchipuiti, dupa un gest iresponsabil ca acesta, sa li se interzica sa mai practice medicina!
39
11
Daca pompierii isi dau demisia cand iti arde casa cum e? Cam asa e si aici Pnlistadraq
37
7
incet incet ne aratam singuri ce fel de natie suntem,nu toti ,dar o parte destul de mare...LASI.de aia fac tiganii ,interlopii, politicienii etc. ce vor cu noi,nu suntem uniti;cand e bine toti suntem atotstiutori si smecheri ,cand vine cate o nenorocire ,toti suntem kkati la cur si ne sar figurile din cap.
37
7
Cand un doctor is da demisia acum,inseamna ca renuta la a fi doctor,acestia nu mai au ce cautra in aceasta profesie,ce sa mai spunem despre doctoruii care plecau in Africa sa trateze oamenii de acolo cand erau infectati cu Ebola,dar la noi imediat se cotesc,inseamna renunta de a mai fi medici
40
9
leafa de aprx 3900 eur, ticalosi sunt cei care au facut legile, iar noi suntem vinovati pt pasivitate si lasitate.
36
10
atunci sa fie toti scosi la munca, toti de la stat, sa ii redistribuie in suceava infirmieri, si sa faca dezinsectie pe strada, sa munceasca in fabrici sa produca masti si dezinfectanti, nu sa stea cu mana in cur si sa latre furiosi, hai ma ca stati si luati bani degeaba, deschideti institutiille, tara are nevoie de voi, lasilor, luati-va manusi si hai la treba ca toti luati bani degeaba, e stare de urgenta ce nu stiati ce va asteapta? asa toti vor sa iasa la pensie frecand pixu, gata cu lenea hai la treba, toti la munca, ca luati bani degeaba haiiii
19
22
180 de ani sa stati cu salariul minim pe economie de periculosi ce sunteti,macelari experimentalisti!Niste vanduti ,nu toti cam 80% din ei
31
11
Ai inceput sa delirezi?tot cu psd'u o tii?vezi ca acum e ciuma galbena la putere...
19
25
JIGODIA DRAKULUI CU ATATIA BANI SI FUGE DE MERLEALA
27
12
Firati ai dracului sa fiti de jigodii;ati vrut salarii ca in vestul Europei,ma medicilor!!!,in Italia si Spania sunt doctori care au murit de coronavirus totusi chiar si asa,nici nu se gandeste vreunul sa fuga din fata boli cand tara are nevoie de el ba mai mult au venit si aia care erau pensionari sa isi ajute concetateni,vedeti ma asta este diferenta dintre voi si alti,la fel ca si diferenta dintre popa ala catolic din Italia care a preferat sa moara pt ca sa traiasca un tanar si popi nostri ortodocsi.
48
12
foarte bine ca oamenii au familii si ei. tu cu dezertatul ce ai face daca te ar trimite ciordache, nicolicea s.a. la razboi fara pusca? mori ca prostul, sau pleci? this is the question, zise Hamlet.
28
48
Daca un soldat fuge in timp de razboi, este dezertare... la medici nu e lafel acuma?
59
21
Lasilor Halal de mama voastra! . Cd luati spaga era bine!
52
13

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920