REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Încă o stradă cu SENS UNIC în municipiul Constanţa!

Încă o stradă cu SENS UNIC în municipiul Constanţa!

Replica API 17 iulie 2019 | 00:13 703

Începând de vineri, pe o stradă din municipiul Constanța se va circula pe un singur sens. Mai precis, este vorba despre strada Farului, pe care Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, va monta zilele următoare indicatoarele rutiere care vor reglementa circulația.

Conducătorii auto trebuie să știe că de vineri vor circula pe strada Farului numai dinspre bulevardul Tomis spre bulevardul Alexandru Lăpușnean, transmite Primăria Constanţa, care mai lansează următorul apel: "Rugăm participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu afecteze fluenţa şi siguranţa circulaţiei".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
salta masini dupa bunul plac. daca nu recunosti nu iti iei masina inapoi si platesti cazareaaa pana recunosti
4
1
Str. Farului este o strada ingusta, saturata de masini parcate pe carosabil. Sensul unic este binevenit, dar cred ca trebuia sa fie invers.
6
2
constanta nu are ''politie circulatie'' . Fiecare face ce vrea , intra pe unde este mai usor , opresc unde vor , femeile in special pun avariile si coboara la magazine . De Mamaia ce sa spun , se merge lejer cu 80-90 , nu ii supara nimeni . In oras s-a inchis piata ovidiu , o idee cretina , pt ca oricum s-ar fi intrat , la fel cum se intra pe strazile cu sens unic . Unde este ''Politia rutiera '' , unde sunt agentii stradali ? Rusine , asa primar , asa politie rutiera .
7
2
Sa-ti dam la muie pana-ti sar dintii si flocii
6
7
Parnaiasule ! Ai sa plangi toata viata !
7
9
Pentru "Tot eu".... Si eu am facut scoala de soferi si am mers pe prima banda...care este problema??? Insa problema scolilor de soferi din zilele noastre este ca viitorii soferi nu respecta NICI MACAR IN SCOALAAAA regulile de circulatie!!!! Nu semnalizare, nu tin banda....Nu au nici o treaba cu ATENTIA LA VOLAN!!!!!! Ce pretentii sa avem dupa ce se vad cu plasticul in mana?
13
1
Sens unic pe stradute si alei , atat , asteptam modificari pe marile bulevarde...banda dedicata Bus , daca autobuzul va avea banda dedicata si libera vei ajunge la serviciu mai repede decat cu masina personala !
20
7
invatati-va elevii sa conduca, nu e problema, dar pe banda 1, nu pe banda 2 sau 3. cand voi ii tineti pe banda 3, cum sa stie ei ca mai exista si alte benzi?
22
1
Bai sofer tu pana sa iti iei permisul nu ai facut scoala? Ce pizda matii ai cu scolile de soferi?
4
22
o sa devina Constanta la fel ca in Calarasi , plin de sensuri unice
14
2
Foarte bine! Introduceti sensul unic in toata Constanta si limitati viteza la 30 km pe ora. Haosul din trafic si nivelul de poluare fonica a ajuns la un nivel alarmant!
17
7
Si pe prelungirea lu Mircea cel Batran bucata cuprinsa intre ion ratiu si primaverii colt cu fagetului spre stadion politia a interzis circulatia masinilor scola de soferi dar nimeni nu respecta. E plin de masini cu instructori si elevi acolo. Asa se va intampla si pe farului. In constanta nimeni nu respecta nimic
20
5
Constanta e de 20 de ani pe sens unic, unicul sens pe care nu trebuie sa fie..
36
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614