REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Încă o tânără a MURIT după ce a intrat cu maşina în copac

Încă o tânără a MURIT după ce a intrat cu maşina în copac

Replica API 14 iunie 2016 | 00:00 467

Bacalaureat îndoliat!

Bacalaureat îndoliat!

Andreea Paraschiv

O altă tragedie s-a petrecut pe drumul dinspre Tulcea, duminică, 12 iunie! O fată de 18 ani, care trebuia să susţină luni prima probă a bacalaureatului, şi-a pierdut viaţa după ce a intrat cu maşina în copac. Andreea Paraschiv, o tânără de 18 de ani, în timp ce conducea un autoturism în afara localităţii Niculiţel, judeţul Tulcea, într-o curbă, a pierdut controlul direcţiei şi a părăsit partea carosabilă unde a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto.

Conducătorul auto poseda permis de conducere. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii accidentului. Mesajele de condoleanţe au umplut pagina de Facebook a Andreei, însă, ce este cu adevărat impresionat se leagă de faptul că fata postase că abia aşteaptă să treacă în următoarea perioadă a vieţii sale: „Iată că a venit şi ziua absolvirii... Parcă ieri plecam cu mama de mâna spre clasa I. Cu mii de emoţii şi aşteptări am plecat atunci la drum şi cu la fel de multe emoţii închei acest drum astăzi.

Au trecut repede toţi aceşti ani, cu bune, cu rele, am cunoscut o mulţime de oameni, am învăţat multe lucruri, am râs, am plâns, am trăit fiecare clipă şi sentiment la intensitate maximă. În tot acest timp am descoperit cine sunt, ce pot face, m-am maturizat... Iar acum sunt la capăt de drum, cu milioane de vise în buzunar, cu lacrimi în ochi, cu zâmbetul pe buze şi cu un amalgam de sentimente în suflet. De astăzi pot spune că nu mai sunt copil, acum încep responsabilităţile, lupta pentru a ajunge acolo unde îmi doresc şi muncă pentru a clădi un viitor frumos”.

„A venit momentul să îmi iau viaţa în mâini şi să o modelez singură. Fiecare greşeală, fiecare reuşită, fiecare regret sau mulţumire sunt ale mele, sunt rodul acţiunilor şi deciziilor mele de acum înainte. Sunt atât de mândră că am ajuns până aici şi că am realizat atât de multe în tot acest timp. Mi-am făcut părinţii mândri, prietenii, profesorii care m-au îndrumat, m-au susţinut şi au crezut în mine. Fără ei nu aş fi reuşit să fiu cine sunt astăzi şi de fiecare dată când voi avea ocazia voi spune cât de recunoscătoare le sunt pentru asta.

Când nimeni nu credea în mine, nici măcar eu, ei au făcut-o şi m-au determinat să lupt şi să reuşesc mereu să materializez ceea ce îmi propun. Am atâtea emoţii, îmi e atât de teamă şi totuşi sunt atât de fericită. E un nou început, un nou drum, un drum spre o nouă viaţă... Viaţă de adult!”, a mai scris ea pe 1 iunie. Precizăm că tânăra absolvise un liceu din Buzău.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614