REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Încă o TRAGEDIE pe litoral. MINOR MORT, găsit între stabilopozii de la Modern! VIDEO

Încă o TRAGEDIE pe litoral. MINOR MORT, găsit între stabilopozii de la Modern! VIDEO

Replica API 7 august 2018 | 14:24 143

Dat dispărut de familie!

Dat dispărut de familie!

Seria tragediilor continuă pe litoralul românesc! În cursul zilei de luni, 6 august a.c., în jurul orei 11.00, medicii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă din Constanţa au fost solicitaţi să intervină pe plaja Modern din municipiu pentru scoaterea din apa mării, dintre stabilopozii de la digul mare, a unui minor înecat. Militarii ISU Constanţa au intervinit pentru scoaterea minorului dintre stabilopozi cu o ambarcaţiune CBRN, o autospecială de pompieri cu un echipaj de 10 subofiţeri şi o ambulanţă din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa. Potrivit medicilor din cadrul SAJ Constanţa, minorul în vârstă de aproximativ 11 ani nu a prezentat semne vitale şi a fost declarat decedat.

Potrivit informaţiilor noastre, un copil în vârstă de 11 ani, din Satul Nou judeţul Constanţa, a fost dat dispărut în cursul zilei de duminică, 5 august a.c., de către familie şi apropiaţi, după ce intrase în mare cu alţi doi copii mai mici, însă acesta nu a mai ieşit. Potrivit unei postări de pe un grup de Facebook destinat mămicilor constănţene, acesta intrase în mare cu cei doi fraţi mai mici şi doar cei mici se mai întorseseră.

STATISTICĂ ALARMANTĂ!

De la începutul lunii august şi până duminică, 5 august a.c., s-au înregistrat 13 apeluri către SAJ Constanţa cu privire la situaţii de înec, iar dintre cazurile sesizate, trei persoane au fost declarate decedate.

MESAJUL ISU DOBROGEA!

Având în vedere valul de tragedii, reprezentanții ISU Dobrogea au venit cu un mesaj de maximă importanță: Fiți responsabili pentru viețile voastre!!! De la începutul lunii mai și până în prezent mai multe persoane (din care 3 minori de 7 ani, 11 ani, respectiv 14 ani) și-au pierdut viața în apele Mării Negre și 2 persoane în lacuri de pe raza județului Constanța!!! Respectați indicațiile salvamarilor, a administratorilor de plajă și nu în ultimul rând respectați semnificația steagurilor arborate pe plajă!

O secundă contează pentru a vă salva viața!

VIDEO:

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367