REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Încă puţin şi se mută toate cablurile de pe Aurel Vlaicu în subteran; urmează bulevardul Mamaia

Încă puţin şi se mută toate cablurile de pe Aurel Vlaicu în subteran; urmează bulevardul Mamaia

Replica API 7 iulie 2018 | 00:00 278

Începând cu anul 2015, în Constanţa se lucrează la eliminarea cablurilor supraterane. Cablurile furnizorilor de internet, tv, televiziune se mută, rând pe rând, în subteran, pentru a fi eliminat aspectul “maţelor care atârnă” de diverşi stâlpi, dar şi pentru siguranţa echipamentelor respectivilor operatori economici.

Acţiunile de mutare a cablurilor în subteran continuă şi în 2018. În unele cazuri, da, ele provoacă discomfort pe perioada lucrărilor, însă reprezentanţii Primăriei Constanţa dau asigurări că demersurile agenţilor economici vor conduce la un aspect mai aerisit al urbei. Până la jumătatea lunii în curs, firmele în cauză au termen să termine lucrările de pe bulevardul Aurel Vlaicu, iar din luna august acţiunea de mutare în subteran va avea loc pe bd. Mamaia.

Conform regulamentului aprobat anul trecut, firmele care intervin asupra carosabilului au obligaţii stricte în ceea ce priveşte semnalizarea şi împrejmuirea zonelor unde lucrează. Reprezentanţii Primăriei Constanţa au menţionat că societăţile au avut termen de graţie până la începutul acestui an, să se pună la punct cu noile cerinţe. Cine nu a ţinut cont de reguli, a primit amenzi încă de la începutul anului, poliţiştii locali fiind cei desemnaţi să verifice lucrările din teren.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Evident, prin grija tefelistilor, adica hastag rezist. Jos coruptia, jos guvernu, demisia, demisia !
1
1
maria, mai stai dreaq in bucatarie. a dracului, cu toba ei.
1
2
Se muta un kkt
4
0
au sapat gropi si le-au lasat asa in spatele blocurilor unde cat de cat aveai un loc de parcare acum sunt gropi daca incerci sa parchezi ori ramai cu masina in groapa ori iti strici ceva o teava de alimentare o toba dar pe astea nu le vede nimeni bine ca vad altele
7
2
Ziarisi de rahat. Deocamdata de executa canalizatia. Mutarea cablurilor.... peste 10 ani. In zona stadion s au executat canalizatiile acum 3-4 ani, cablurile sunt toate la locul lor suspendate intre blocuri, iar reparatiile la parcare si trotuare arata jalnic.
5
3
Suuuper acum vara.nu se putea toamna su primavara. Nuuuuu acum cand e mai aglomerat sa vada lumea ca muncim
16
0
Au distrus trotuare , alee intre blocuri. Au asfaltat in bataie de joc. Au ramas zone pline de noroi.
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614