REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Încă un accident la Popas Valu lui Traian! IMPACT VIOLENT: o mașină s-a răsturnat - VIDEO

Încă un accident la Popas Valu lui Traian! IMPACT VIOLENT: o mașină s-a răsturnat - VIDEO

Replica API 23 martie 2019 | 16:01 997

Un accident rutier a avut loc pe DN 3, în localitatea Valu lui Traian din județul Constanța, în zona restaurantului Popas. Un autoturism s-a răsturnat în urma impactului! La fața locului s-a deplasat un echipaj Saj B2, iar polițiștii rutieri au declanșat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care -a petrecut nefericitul incident.

Ce spun oamenii legii:

În jurul orei 15 10 o femeie de 45 de ani a condus un autoturism pe DN3, în afara localității Valu lui Traian, către Constanța și ajungând la kilometrul 250+ 50m, a efectuat viraj la stânga peste marcajul dublu continuu, moment în care a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 27 ani în aceeași direcție de mers în banda numărul 2. A rezultat vătămarea corporală ușoară a pasagerei dreapta față, 19 ani, din cel de al doilea autoturism.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Unde vezi tu ma corsa in poze?
0
0
Jantele la corsa in ce stare sunt ? Sunt interesat de ele. Daca citeste si proprietarul articolul, sa lase nr tel.
0
1
ba baiatule,lasa-te cu 100.000 pe an ,daca nu respecti regulille!poate ai facut 100000,dar sint sigur ca ai amenzi si puncte,nu zic de tamponari si poate accidente...eu nu am unul singur prietene din '92 incoace!si in medie fac pe zi destul ca sa se adune!astia care ati iesit profi de la o vreme...sinteti cam praf!vezi cite acidente cu camioane sint!hai ....lasa-ne!nu vreau sa vorbesc urit!
1
1
Am fost odata, e plin de praf ca pe santier. Ala nu e loc sa mananci, mai ales daca ai copii...Nu mai zic de zgomote de la masini, e chiar langa drumul judetean gardul...
6
4
Moare lumea din cauza la popasul curului. Nu mai mergeti la infectia aia de local.
12
2
ARE COAIELE GRELE MITROI DE NU PUNETI PARAPET ACOLO ? DE NU STIU CATE ORI MI S-A INTAMPLAT SA VAD IDIOTI CARE FAC STANGA CARE VOR SA INTRE SAU SA IASA DE LA POPAS . DACA DOMNI POLITISTI AR STA MA MULT IN ACEA ZONA AR PUTEA SA ISI REZOLVE NUMARU DE AMENZI DICTATE DE SEFI LOR .
11
1
mai schimbati si voi placa "cu cat am condus eu nu ai tu plm" faci si tu 20 30 de mii pe an si te lauzi aici. ba baiatule conduc cate 100.000 de km pe an nu imi zi tu mie ca faci ca dregi ca deja ma plictisiti voi toti atotstiutori. ca te tot lauzi atat ca esti sofer poti tu sa ai si 50 la ora in afara localitatii daca este sa fie se face.
5
3
La judecatori,notari si avocati nu se primesc comentarii.Asta spune tot despre moralitatea,corectitudinea lor.Infractorii sunt mana in mana cu judecatorii, cu procurorii, coruptia fiind incredibila la cta.De asta nici nu s-au pus camere pe strazi.Se vedea poate de ani de zile pe camere cum umbla nestingheriti infractorii cu magistratii. Dar dzeu nu doarme,asa plateste pacatele-greselile judecatorilor.Sa nu se intrebe femeia de ce a ajuns la terapie.intensiva.Si judecatorii si procurorii calugarului de la Tanacu au murit toti in interval de 2ani de la condamnarea lui. Dzeu nu doarme, lichelelor
10
1
ZIAR REPLICA de ce nu lasati liber la comentarii in articolele in care o judecatoare de la CURTEA DE APEL a fost surprinsa si accidentata grav in timp ce era cocotata pe o motoreta in spatele unui politist cu dosar penal ! UNDE E TRANSPARENTA PRESEI ? De ce au mai murit oameni la Revolutie ? Degeaba ! Pacat !
19
0
Ce ar mai fi de adaugat? ca esti prea prost ca sa scrii cometarii. Poate ar fi mai bine sa ramai la stadiul de muie PSD! Ai da impresia ca esti mai destept desi...
3
1
daca respecta regulile si viteza max admisa in afara localitatilor de 100 si nu ii dadea ca la raliu, o vedea pe aia care vroia sa taie linia dubla si nu o lovea!doi inconstienti si ignoranti care ne pot omori cu zile pe astia care respectam regulile!si sa stii prietene ca am km in marsarriere cit n-ai tu cu fata si citeva raliuri si respect regulile de circulatie si viteza legala!smecheria e pentru prosti!nu stii cind iti sare ceva in fata,fie si un ciine sau o pisica!e plina soseaua de victimile inconstientilor!
8
8
N are sens ce vb voi. Daca sunt handicapati si nu stiu sa conduca nu inseamna ca mitroi e de vina sau lipsa sensurilor sau mai stiu eu ce. Ai linie dubla continua nu intorci da te n morti ma ti. Mergi pana la intrare in cta intorvi si aia e. Dar cand esti prost viata e grea si mai omori si lume. Ca asa esti tu. Prost.
11
3
Autoturismul condus de o femeie,venea dinspre Valu,a incetinit in dreptul popasului,voind sa calce banda dubla continua,ca sa intre in incinta popasului. In acel moment,celalalt auto a izbit-o din spate,autoturismul condus de femeie,rasturnandu-se In acea zona s-au mai produs accidente si nimeni indreptatit sa ia masuri nu a facut nimic Cel mai ieftin lucru,ar fi un separator intre benzi,in dreptul popasului
9
0
Un sens giratoriu sau chiar mai multe intre Constanta si Valul lui Traian ne-ar scuti de accidentele acestea, dar cine sa le faca? Autoritatile fantoma ale judetului Constanta Au inteles ideea de transparenta gresit! Treziti-va pana nu este prea tarziu!
11
7
Alo dl mitroi lasati sa puna separatoare
18
3
La valoarea ta baga si tu o rotunda cum zic tiganii la giratoriu, in dreptul popasului!
9
6
SI care e faza daca ii dadea ca la raliu? posesoarea aia de carnet a facut stanga de pe banda 1 ca sa intre in popas si el rula pe banda 2 in aceeasi directie de mers. Comentariul tau nu are nici un rost
13
6
M a depasit in Valul. Ii dadea ca la raliu...
6
6
Soborul de preoti, tata. Sau soboarele, ca prea isi baga ala coada prin zona. Ca daca trebuie sa umblam la educatie, e mai greu.
3
1
deci s-a ciocnit opel vechitura cu opel alta vechitura, ce ar mai fi de adaugat
6
6
sunt prea multi idioti pe sosele. n-are legatura, nici cu popasul, nici cu valu, nici cu sensul giratoriu, nici cu plm, prea multi idioti detin permise.
24
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614