REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Încă un bloc de 9 etaje răsare în Mamaia Nord! Cine este proprietarul

Încă un bloc de 9 etaje răsare în Mamaia Nord! Cine este proprietarul

Replica API 29 ianuarie 2018 | 00:00 519

Firma SC Riviera Holiday SRL modifică proietul prin care ridică în zona Mamaia Nord un bloc cu 8 etaje. Mai precis, acesta dorește supraetajarea cu încă un nivel în limita a 20% din suprafața desfășurată.

Prin propunerea actuală, contructorul dorește să intervină asupra construcției aprobate în vara anului 2017, prin supraetajarea cu un etaj restras, actualul etaj 8 suferind modificări de compartimentare și extindere. Clădirea avea propus regimul de înălțime P+7E+8Eretras și destinația de locuințe colective.

Prin propunerea actuală, beneficiarul dorește supraetajarea cu un nivel 9E retras și astfel regimul de înălțime devine P+8E+9Eretras, iar funcțiunea va fi de locuințe colective și spații comerciale la parter. Clădirea va avea spații comerciale și restaurant la parter, iar la etajele superioare câte 6-7 apartemente pe fiecare nivel. Excepție face ultimul nivel care va avea doar 3 apartamente de dimensiuni mai mari.

Amplasamentul se află în orașul Năvodari, zona Popas III Mamaia, pe bulevardul Mamaia Nord, lot1, județul Constanța. Terenul are o suprafață de 3.377 de metri pătrați conform documentelor. În prezent, construcția este în curs de execuție. S-a efectuat trasarea și s-au început săpăturile pentru fundații. SC Riviera Holiday îi are ca patroni pe Dănuţa şi Dumitru Nicolae din Năvodari.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Matei saruta marea iar o parte din navodareni poala popii, Da are dreptare cel de la Primaria nu aude. n-o sa ajunga niciodata statiune cum spunea javra de Mtei ci uncartier de locuit dotari, scoala ,gradinita ,dispensar etc.
0
0
Nu! Nu e calomnie! E doar copy paste
0
0
Au slutit litoralu Romanesc , de la un capat la celalalt . Nu mai spun de Constanta , au reusit sa distruga spatii verzi , locuri de joaca pentru copii . Au construit haotic . Biserici la tot pasu . De cand au ajuns PSD-isti la conducerea Constantei au distrus fara pic de mila . Daca nu era atata coruptie aveam sa ne bucuram de un litoral frumos . Acum nu mai este atractiv litoralu .
3
0
Bai sa imi bag pl, unde e calomnie in text? Eu nu vad pic de parere, doar o prezentare. V-ati tampit toti la cap??
4
0
praful sa se aleaga de voi si de zdrentele care au luat spaga cand v-au dat autorizatie de constructie !!!
16
0
Vara dupa ora 18 nu o sa mai fie soare pe plaja din cauza blocurilor.
18
0
La mareee,la soareeee,prajire pe betoaneeee! Aveti mila si de fufe! Lasati-le si lor cateva spatii de boscheti naturali ptr intimiati cu turistii nisiposi!
12
1
Langa mare PUZ urile nu sunt cumva 2 plus 1 prin Lege?
11
1
Astia ar trebui sa o dea in judecata pe Claudia Corbu, ca prea scrie ca si cum ar detine adevarul absolut. Noi, pentru o parere despre Halep, suntem banati.
4
6
Nu a mai ramas nici un petec de verdeata de la Tabara si pana la Hanul Piratilor ! Se construiesc blocuri langa blocuri , o sa ne sufocam de betoane ! Se construieste haotic , fara plan de urbanizare , fara stil , fiecare cum il taie capul sau buzunarul ! Navodari a ajuns cea mai urata statiune ! Sintagma lui Matei " Navodari , orasul unde pamantul saruta marea " ar trebui schimbata in "Navodari , orasul condus de hoti , unde nu se mai vede marea" !
25
3

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102