REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Încă un dosar penal pe numele notarului din Mangalia acuzat de ameninţare, hărţuire şi distrugere

Încă un dosar penal pe numele notarului din Mangalia acuzat de ameninţare, hărţuire şi distrugere

Replica API 11 iulie 2014 | 00:00 634

Angela Manea a fost internată la Palazu

Angela Manea a fost internată la Palazu

Notarul din Mangalia, Angela Manea, a fost internat la Secţia de Psihiatrie a Spitalului din Palazu Mare, întrucât se ţine de scandaluri. Potrivit oamenilor legii o plângere pe numele ei a fost depusă la Poliţia Mangalia, în cursul zilei de joi, 10 iulie. Cel care a reclamat-o este chiar fostul soţ, care susţine că femeia a făcut scandal la domiciliul lui, în noaptea de miercuri spre joi.

Angela Manea, un cunoscut notar în Mangalia, a ajuns la Secţia de Psihiatrie a Spitalului din Palazu Mare, după ce a făcut mai multe scandaluri. Apropiaţii acesteia susţin că trăiesc într-un stres de vreo patru luni de zile, timp în care femeia îi ameninţă şi le vandalizează localurile. Spre exemplu, serile trecute, Angela Manea şi-ar fi făcut apariţia la o terasă din Saturn, care aparţine unor foşti prieteni de familie, unde a făcut un scandal monstru şi i-a ameninţat pe patroni, Rita şi Ion Caraulani, cu moartea. Aceştia susţin că se tem pentru viaţa lor, adăugând că notarul umblă mai mult sub influenţa băuturilor alcoolice şi pus pe scandal. Însă, în seara de miercuri spre joi, Angela Manea ar fi mers şi la domiciliul fostului soţ, unde, de asemenea, a făcut un circ de milioane, motiv pentru care bărbatul a mers la Poliţia Mangalia, unde a depus plângere. În plus, în data de 3 iulie anul curent, aceasta a fost prezentă la şedinţa de Consiliu Local din Mangalia unde, de asemenea, a încins spiritele. "Eu ştiu că voi sunteţi corecţi de când a venit domnul Cristian Radu primar, vă e frică de DNA, dar îmi puteţi spune şi mie unde este secretarul Consiliului? Vreau să vă spun că de bun simţ ar fi să-şi dea demisia, când tot te cheamă DNA-ul. Mă refer la doamna Boiţă, la şefa de promoţie, dragă! Are foarte multe plângeri. Staţi că n-am terminat...", a spus notarul ţipând, după care a început s-o dea din una în alta, cerând apoi ajutor cu privire la anumite probleme.

Poze cu chiloţii la vedere, pe Facebook

Trecând peste această parte, în noaptea de vineri spre sâmbătă, 4 spre 5 iulie, femeia a ajuns din nou în atenţia oamenilor legii după ce a buşit trei maşini şi a refuzat să i se recolteze probe biologice fiind la un pas de a lovi un poliţist, ajungând şi atunci la Palazu Mare. Însă, cum i s-a dat drumul, femeia a ajuns acasă şi şi-a fotografiat părţi ale corpului, postând imaginile pe Facebook întrucât ea susţine că a fost bătută de prietenii fostului soţ, patronii terasei din Saturn. "Cu respect vă rog să priviţi rezultatul acestei tamponări. Are relevanţă cum s-a întâmplat??? Cine este Ion Caraulani Marian, câte zile a muncit in viaţa lui??? Cu ce drept a dat în notarul din Mangalia cu picioarele şi pumnii??", scria ea pe Facebook ca explicaţie a fotografiilor. Totodată, meţionăm că aceasta mai are 5 dosare penale pentru ameninţare, hărţuire, distrugere şi refuzul de a i se recolta probe biologice.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218