REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Încă un ministru vine în vizită oficială la Şantierul DMHI!

Încă un ministru vine în vizită oficială la Şantierul DMHI!

Replica API 28 februarie 2017 | 23:32 447

Gabriel Petrea, ministrul Dialogului Social, a fost prezent luni, 27 februarie a.c., la șantierul naval Daewoo Mangalia Heavy Industries (DMHI), unde s-a întâlnit cu reprezentanți ai șantieurlui.

Este a doua întrevedere al celor de la DMHI cu un membru al Guvernului. Şi ministrul Economiei la momentul respectiv, Alexandru Petrescu, s-a întâlnit cu reprezentanții DMHI pe 13 februarie, în contextul crizei de comenzi pentru acest şantier.

Citește și:

http://www.replicaonline.ro/ministrul-economiei-la-santierul-naval-dmhi-se-cauta-solutii-pentru-salvarea-de-la-dezastru-307961/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Furati mai putin si va fi mai bine. Nu mai cereti poamana!!!! Cine a manageriat nenoricirea?? La puscarie javrelor!! Camatarilor, da ti cu camata banii furati din santier! Coreenii trimit miliardele in Coreea, sefutii au milioane pe dreapta, si cer facilitate. Puscarie si faliment meritati, nu facilitate si poamana!!!! Ati furat din santier si acum vreti si banii mei prin sterere de datorii si facilitati de la buget?
1
0
Da, au venit doi ministri din cabinetul Grindeanu, totusi este cel putin ciudat ca unul dintre ei respectiv cel al economiei a fost mutat la alt minister exact dupa ce a cerut sa i se arate dovezi ale pierderilor . Nu cumva a deranjat ceva sau pe cineva?Intreb si eu.Pai nu?
0
0
uitati va la industria care am avuto si ce avem acum ??? se vrea distrugerea !!!cum sa fie pe minus cand atatea firme private sunt unde sunt!!!dyp ,strong a cui sunt?? toti analfabeti care au fost de acord sa fie sageti sunt oameni mari acum uitativa la proprietatile unor patroni de firme din dmh uitativa ce masini conduc de unde????e simplu se vrea nu mai pentru iei nimic pentru romanul de rand se stie tot la buc dar atata timp cat se duce darul nu o sa se faca nimic
1
0
adevarul este altul,,,,cand au venit koreeni in Mangalia faceau plecaciuni inclusiv in fata muncitorilor dupa trei luni situatia s a inversat ,romanii faceau plecaciuni mult mai adanci chiar si cu fundul
2
0
Ce cauta asta de la dialog social ??? Un amarastean trimis sa vb si el pe acolo ceva
1
0
Are coreieni moate la basca
0
0
Foarte bine ca a venit.Poate se gasesc solutii pentru salvarea santierului.De ce sunteti Gica contra?Aveti voi solutii?
3
1
Ce cauta ministrul de dialog social?cu cine sa faca dialog,cu muncitorii? Astia se fac ca se intereseaza de situatia economica a santierului.Ce tot atata plimbareala,scurt:venit,vazut,invins!
4
2
Cat de naiv sa fii,ca sa crezi ca loazele din santier impreuna cu palavragii aia vor face ceva bun pentru mangalioti? Nici nu pot,nici nu vor,nici nu se pricep.Niciodata,dar absolut niciodata reprezentantii romani ai santierului nu au facut altceva decat sa inghita ce le era servit,ba chiar sa faca abuzuri inainte ca ele sa fie cumva sugerate de coreeni,doar ca sa iasa in evidenta ca sunt catei fideli si obedienti. Masuri reale nu se vor lua,totul ramane la cum vrea basca sau motul de la basca coreanului .
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218