REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Încă un parlamentar PSD a demisionat din partidul condus de Liviu Dragnea

Încă un parlamentar PSD a demisionat din partidul condus de Liviu Dragnea

Replica API 12 februarie 2019 | 00:51 415

Alexandru Andrei

Deputatul Alexandru Andrei a demisionat, luni, din PSD, acuzând politica dominată ”de interese personale şi de grup, de trădări şi jocuri ” a conducerii organizaţiei partidului din Giurgiu. El a precizat că va rămâne deputat neafiliat.

”Astăzi (luni - n.r.), 11 februarie, am anunţat oficial conducerii Camerei Deputaţilor decizia de a părăsi grupul parlamentar PSD, devenind, astfel, deputat neafiliat. Nu a fost deloc o decizie uşoară, însă a fost o decizie necesară, dictată de cursul pe care l-a luat, în ultimii doi ani, politica dusă de PSD Giurgiu.O politică dominată de interese personale şi de grup - în detrimentul celor ale alegătorilor -, de trădări şi jocuri , de marginalizare a celor care nu erau de acord cu direcţia în care se îndrepta PSD Giurgiu… În aceste condiţii, am decis că este timpul să mă ”rup” de acest tip de politică, pe care nu o voi accepta niciodată şi să rămân deputat neafiliat, urmărind, în toată activitatea mea de parlamentar, să apăr interesele alegătorilor giurgiuveni”, a scris pe Facebook deputatul Alexandru Andrei.

Mediafax

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum drak sa mai votezi PSD cand astia ingrasa toti HOTII si penalii pe bune cu PENSII SPECIALE cat patru milioane de pensii de amarastean! La fraieri le creste pensia doar la televizor si le sar ochii din cap cand vad cat au crescut preturile. Niste borfasi sustinuti de televiziunile celor mai mari infractori si condamnati penali securistul turnator voiculescu latrina 3 si penalul Ghita cu guita tv. Replica si ea sustine la greu PSD. TAIATI ORBILOR PENSIILE SPECIALE CA DISTRUGETI TARA SI PE NOI TOTI! ASTA-I JAF, HOTIE PE FATA. ASTA-I GENOCID SI VETI FI JUDECATI CA CEAUSESCU IN CURAND..
8
0
Parlanentarii romaniei nu au dat doi bani pe referedumul popular ala cu maxim 300 parlamentari cu toate ca si 300 sunt foarte multi raportat la populatia Romaniei.
6
0
PORCUSORUL PSD ! MAI PAPA UNUL CA I CALD ! HOT !
2
1
Hopaaa, ce faci livake? Te lasa astia la greu?
4
0
Ce fata de porc!
4
4
Prea multi colorati pe la PSD... Eu credeam ca Ponta e singurul...
6
0
Nu vrea si el
4
1
un tradator ,,o jighimea ,,manca bani poporului de pomana.
7
6
Un tradator
5
9

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367