REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
6.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Încă un puşti internat în stare gravă după ce a sărit de pe stabilopozii de la Modern

Încă un puşti internat în stare gravă după ce a sărit de pe stabilopozii de la Modern

Replica API 9 iulie 2013 | 00:00 157

Nu este de glumă!

Nu este de glumă!

Din ce în ce mai teribilişti, tinerii par că se aventurează în braţele pericolului fără cea mai mică reţinere. Nici bine nu s-a dat startul sezonului estival că au şi început să apară cazurile de tineri care aleg să plonjeze în apă din locuri neindicate. Primele cazuri au ajuns deja în Urgenţa Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, tinerii alegându-se cu grave probleme la coloană şi ar putea rămâne paralizaţi pe viaţă sau să nu se trezească din comă.

Şi cum aceste cazuri nu erau deja suficiente, aici referindu-ne la zona plajei Modern, unde tinerii sar de pe stabilopozi, iată că a intrat în scenă şi un alt loc: pasarela din Mamaia, din zona hotelului Victoria. Locul cu pricina a reprezentat o bătaie de cap pentru salvamari şi vara trecută, însă, din câte se pare, fără vreun rezultat. Nici în week-end situaţia nu a fost alta, un grup de tineri fiind surprinşi de reporterii "Replica" cum plonjau de pe pasarelă. Râsete, voie bună şi răcoarea apei, însă pericolul este foarte mare. "Aici, apa are în jur de un metru şi jumătate, dacă sare în cap, acolo rămâne. Le explicăm, îi luăm cu frumosul, dar degeaba", spuneau salvamarii din Mamaia. Chiar şi aşa, nu le pasă, mergând pe ideea: nu mi se poate întâmpla tocmai mie. De asemenea, mai nou, pasarela a devenit un loc bun şi pentru pescari, care au ales să se posteze cu undiţele, dar şi cu o bere lângă, aşa, de întreţinere. În acest context, menţionăm că un alt caz a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, fiind vorba de un tânăr de 19 de ani, Florin B., care a sărit de pe stabilopozii din zona plajei Modern. Acesta a fost transferat la o unitate spitalicească din Bucureşti. Menţionăm că tânărul era în febra bacalaureatului, însă acum este în stare gravă pe patul de spital.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614