REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

ÎNCĂ un SCANDAL la HÂRŞOVA! Un bărbat, SNOPIT în BĂTAIE!

ÎNCĂ un SCANDAL la HÂRŞOVA! Un bărbat, SNOPIT în BĂTAIE!

Replica API 19 martie 2019 | 00:00 1221

Încă un scandal a fost înregistrat la Hârșova, un bărbat fiind luat la bătaie pe stradă! Acesta se află în vizorul horahailor din zonă de mai multă vreme, fiind implicat într-un incident similar și în iunie 2018, atunci când, la fel, a fost agresat. Și de această dată a depus o sesizare, urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

Potrivit informațiilor noastre, totul s-a petrecut duminică, 17 martie, în jurul orei 10.30, la intersecția străzilor Vadului cu Revoluției din localitatea Hârșova, exact în fața magazinului Prichindel.

”Eram în fața magazinului când, un autovehicul marca BMW X5 a încetinit pentru a acorda prioritate. Atunci, ocupanții acestuia m-au văzut și au început să se ia de mine. Sunt țiganii cu care am mai avut conflict și anul trecut. Mi-au spus că ei nu vor păți nimic și că eu îmi voi cheltuo banii degeaba.

Apoi au coborât din mașin cel cunoscut ca Jandaric și cu fiul lui, care are vreo 20 de ani, și m-au lovit cu bâtele”, a declarat, pentru Replica, L.O.. Acesta a mers la Poliție, după care a fost transportat la spital. Totodată, victima susține că a fost și la Serviciul de Medicină Legală Constanța.

Amintim că, în seara de 9 iunie 2018, familia O., care are și un copil mic, se afla la domiciliu, iar pe stradă era mare tărăboi, în sensul că minorii țigani făceau gălăgie. L.O. a ieșit să le ceară să înceteze, întrucât doarme copilul, dar de aici s-a iscat un real război.

”M-au îmbrâncit, după care un individ zis Mangiuri și-a instigat rudele să mă agreseze. Cred că s-au strâns zeci de țigani și a început un imens scandal. Însă, trei dintre ei m-au lovit efectiv. Au dat cu pumnii, fără rețineri. Lolo, Șapa și Jandarică al lui Iașar. Au venit polițiștii locali, au cerut întăriri..”, a declarat el la acea dată. În cauze se efectuează cercetări.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine nu l cunoaște la Hârșova pe Lavin Olteanu? O hahalera penală.PUSCARIAS.
0
0
Ciori borate. Ar trebui sa se stranga vreo 100 romanasi verzi si sa ia oraselele si orasele aflate sub influenta tiganoilor si sa se apuce de omorat la ciori ca altfel nu se mai poate. Da fara discriminare de la al cu tatza in gura pan la al cu barba sura huoooooooooooooooooo tigani borati
1
1
Saracul L.O. .....acum ceva ani a violat un baietel, a facut si putina puscarie pentru pedofilie. Si-a luat mare bataie....da' el cate a dat? Tot acest minunat cetatean L.O. se ocupa cu traficul de persoane....Tot in vremurile lui bune injunghia lumea pe strada si batea oameni care il deranjau ca respirau in fata lui. Si ce credeti? Politia nu a facut nimic...ca cica saracul nu are 'pile' si e victima a sistemului. Inainte sa scrieti articole de genul mai informati-va, ca nu e asa de greu. Ce s-a intamplat a fost o reglare de conturi....La cate a facut L.O. merita mai mult.
1
0
Vina frecventelor situatii de acest gen din oras apartine exclusiv asa zisului management superior al sefului ipj cms sef Dancu care nu-si cunoaste prioritatile. Cei mai in varsta isi aduc aminte de fostul comandant col. Aprodu , condus de col Papuc. de la Constanta..ce liniste era. Nu mai exista valori si interes ptr cetatean, sunt doar interese mafiote de grup..unde am ajuns!!!
2
0
Am murit de ras si anul trecut. Mor de ras si anul asta. Nevinovat rau Lavinut asta, marele peste. Mai ca e frate cu Maica Teresa. Bravo ma. Sa ti o mai iei o data. Fara numar. Pentru toate pe care le ai luat tu. Ca idee...marele clan era o persoana, si marile bate erau pumni. Dar e rusinos sa zici ca ti ai luat o ca fraierul. E greu cand nu ai spatele asigurat ca de obicei.
0
0
moarte tiganilor!
3
0
Prodan de la sectia 2 cel mai spagar.On atentia DGA.comisio de la tigari..
3
0
Inca nu am vazut un protest mare impotriva nesigurantei publice,impotriva tolerantei fata de clanurile tiganesti. Tot felul de labagei,dar acolo unde chiar doare pe toata lumea,nimic. Pai daca romanii sunt lasi,sa suporte dracului jugul ticalosilor si sa nu se planga. Libertatea si democratia se obtin si se mentin cu ceva efort,nimeni nu ofera asa ceva de bunavoie unor papagali lasi si muti.
6
1
dupa ce se omoara, intervine si politia pentru a ...calma spiritul si sufletul mortului!
6
0
cohortele de tigani sunt protejate de politie, dar vina cea mai mare o are politicul care inchide ochii si-i lasa pe romani la voia tiganilor
16
1
Chiar nu se sesizeaza nimeni, de incidentul asta. De ce,, ptr ca omhl nu are relatii? Domnilor politisti, omul este omorat cu batele si nu ati arestat pe nimeni? Este foarte grav. Asteptati, probabil, ca victima sa moara, si abia atunci, dupa ce-i ramane familia pe drumuri, sotia vaduva si cu un copil veti lua masuri. Chiar nu se poate opri violenta in tara noastra?
13
0
cheltuo si horahailor vin din limba indo-europeana sau esperanto?
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920