REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Încă un suspect, arestat în urma scandalului în care a fost implicat şi Iuzeir Raim

Încă un suspect, arestat în urma scandalului în care a fost implicat şi Iuzeir Raim

Replica API 8 noiembrie 2014 | 01:00 240

Răfuială la Magic Lounge din Mangalia

Răfuială la Magic Lounge din Mangalia

Un scandal a avut loc în barul Magic Lounge din Mangalia, în data de 25 octombrie, în jurul orelor 23.00, oamenii legii demarând cercetările şi depistând agresorii, respectiv Iuzeir Raim, de 39 de ani, Riat Iuzeir, de 22 de ani, Şenol Memet şi Erol Omer. Primii trei au fost arestaţi, pe când ultimul a fost lăsat în libertate. Procurorii au contestat iar, pe 7 noiembrie , Tribunalul Constanţa a decis luarea măsurii arestării preventive, în lipsă, şi în cazul acestuia. Menţionăm că Erol Omer doar ce ieşise din închisoare.

A fost arestat şi Erol Omer, după ce Tribunalul Constanţa a admis cererea procurorilor. Decizia este definitivă. Din câte se pare, acesta, alături de inculpaţii Iuzeir Raim, de 39 de ani, Riat Iuzeir, de 22 de ani şi Şenol Memet, a provocat un scandal în barul Magic Lounge din Mangalia, în data de 25 octombrie, în jurul orelor 23.00. Indivizii au tăbărât pe un alt bărbat, R.E., pe care l-au lovit, provocându-i leziuni ce au necesitat câteva zile de îngrijiri medicale. În plus, şi localul s-a ales cu pagube, fiind distruse mese cât şi alte bunuri. Angajaţii au apăsat butonul de panică, iar scandalagiii şi-au luat tălpăşiţa. La faţa locului au ajuns oamenii legii, care au demarat cercetările, fiind identificaţi, după câteva zile şi făptaşii. Menţionăm că Iuzeir Raim a mai fost implicat în scandaluri în Mangalia, fiind arestat, însă este cunoscut de oamenii legii şi pentru alte fapte. Spre exemplu, pe 20 februarie a.c., Iuzeir, dar şi Iusein Sinan au fost reţinuţi în urma unor percheziţii domiciliare, dar magistraţii Tribunalului Constanţa au decis să nu fie arestaţi. Direcţia Naţională Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa a depus contestaţie, iar Curtea de Apel Constanţa a emis mandat preventiv de arestare, pentru 30 de zile, pe numele lui Raim, la data de 26 februarie anul curent. Cei doi au fost săltaţi de oamenii legii joi, 20 februarie, în urma unor percheziţii domiciliare, fiind acuzaţi de şantaj. Mai exact, procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore a inculpaţilor Iuzeir Raim (în sarcina căruia s-au reţinut infracţiunile concurente de înşelăciune şi şantaj) şi Suliman Iusein Sinan (în sarcina căruia s-a reţinut infracţiunea de complicitate la şantaj). În plus, Erol Omer, arestat acum în lipsă, doar ce ieşise din închisoare, acolo unde a ispăşit 3 ani pentru omor, fiind vorba de un scandal care a avut loc în ziua de 25.10.2011, pe strada Ion Mecu din municipiul Mangalia, în urma căruia minorul I. E. M., de 12 ani, a fost agresat, suferind leziuni care i-au pus viaţa în primejdie.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108