REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Încă un tânăr prins DROGAT la VOLAN, la CERNAVODĂ!

Încă un tânăr prins DROGAT la VOLAN, la CERNAVODĂ!

Replica API 23 august 2019 | 01:33 696

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Cernavodă au depistat un tânăr, de 21 de ani, din localitatea Seimenii Mici, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe raza orașului Cernavodă, fiind sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test, rezultatul a fost pozitiv (canabis).

Amintim că oamenii legii din Cernavodă au mai depistat și la data de 19 august a.c., în jurul orei 14.30, un bărbat, de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe raza orașului Cernavodă, fiind sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test, rezultatul a fost pozitiv (canabis), conducătorul auto fiind condus la spital pentru prelevarea de probe biologice. În cauze a fost întocmite dosare penale.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Drogatii din Cernavoda, bogatii orasului, pestii renumiti international, fara 1 zi de munca cinstita. Marius Iarnutac, marius cosita, pironii, ruginitii, si lista e lunga. Pe astia cand ii luam putin la intrebari? De unde bmw-uri de zeci de mii de euro, de la matusa tamara? Sau de la neveste pe care ei barbati adevarati, tatuati si cu muschi, le trimit la pl? Cum o fi sa ai nevasta asa gunoi?
2
0
Nu vor legalizarea interlopii nostri de parlamentari,nu i lasa asociatii lor din Mafie!Nu stiu cum sa faca cu licentele si autorizatiile,nu vor sa lase pe oricine si nici n au cum sa puna monopol ei ,ca aici e problema,nu despre cetatean si despre consum e problema,ne dau ei destula otrava prin mancare aer si apa CI DESPRE IMPOZITARE,LICENTE,AUTORIZATII.Philip Morris semneaza deja EXCLUSIVITATI pentru anumite specii de canabis in America,noi incriminam si o tigare fara sa tinem cont ca legalizarea ar aduce profit si ar scadea consumul in randul tinerilor,DAR NU SE VREA NU VOR MEDICII ETC
2
0
la magazinul primarului vacar din seimeni se consuma droguri politia nu vede nici asta
2
2
Po.litia s.u.ge p. U.la....numai gu.Noaie
5
0
m-ai dute pe la-scoala ca ai facu-t gramati-ca praf
1
2
Sebi de pe olx e cel mai profesionist!
2
0
Incercati spray-ul Kleaner de pe olx .
2
0
Spray ul kleaner olx
2
0
Daca tot ii prindeti poate aflati si de baieti care le livreaza
7
0
top top top comentariul anterior!!!
3
1
m-ai dute pe la-scoala ca ai facu-t gramati-ca praf
3
2
Iar scrie-ti de rau despre tineri??? voi nu va da-ti seama ca noi tineri santem viitoru tari???
2
9
Si numele bulangiului ?
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614