REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.5° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Încă un val de șoferi beți și fără permis, la Constanța!

Încă un val de șoferi beți și fără permis, la Constanța!

Replica API 16 martie 2019 | 05:53 393

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța, la data de 14 martie a.c., au depistat un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe Șoseaua Mangaliei, din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La aceeași dată, polițiștii din cadrul Postului de poliție Castelu au depistat un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe raza localității Castelu, județul Constanța, având expirată autorizația de circulație provizorie. De asemenea, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Pantelimon au depistat un bărbat, în vârstă de 22 de ani, din satul Runcu, localitatea Pantelimon, care a condus un moped, pe DJ 225, în aceeași localitate, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. În cauză au fost întocmite dosare penale.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
fratii cralev sunt ca cei trei muschetari,inghit tot si pupa in bot la fel ca pristanda,doua la primarie,doua la scoala de fete
0
0
Cum se face ca pe betivanul de Cristea primarul comunei Costinesti care circula beat atat in comuna cat si prin Mangalia.Se stie ca-i protejat de Cralev Cristian politai la circulatie in Mangalia,.Cralev doar este om de afacere in Costinesti ,detinand un teren chiar la intrare pe strada Litoral exact la trecerea de pietoni care se termina in dugheana cu gablonturi a lui Cralev.Candva era gura de canalizare iar pentru Cralev s-a dat ordin si s-a asfaltat disparand astfel acea canalizarede pe domeniul public,ramanand doar trecerea de pietoni pe care o poti traversa doar daca ocolesti taraba .
0
0
De la apele romane il dau in gat pe betivanul de ginara de la castelu care umbla numai beat cu masina !
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369