REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
6.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Încă una pentru Carmen Dan: POLIŢIŞTII ÎI CER DEMISIA!

Încă una pentru Carmen Dan: POLIŢIŞTII ÎI CER DEMISIA!

Replica API 11 ianuarie 2018 | 00:07 375

Poliţistul-scriitor Marian Godină a lansat un apel către colegii săi, dar şi către toţi cei care doresc să-şi arate susţinerea faţă de şeful Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei, comisarul Radu Gavriş, cel căruia ministrul de Interne, Camen Dan, i-a cerut demisia. Godină susţine că lui Gavriş i s-a cerut demisia doar pentru că şi-a permis să critice modificările legilor justiţiei! Lucru oarecum recunoscut de ministrul Carmen Dan, care l-a criticat pe Radu Gavriş la Antena 3, unde a precizat, într-un interviu, că poliţistul nu informase şi nici nu ceruse acceptul superiorilor să comenteze respectivele legi.

În afară de demisia lui Radu Gavriş, ministrul Carmen Dan a mai cerut şi demisia şefului IGPR, Bogdan Despescu. Numai că decizia în acest caz era la premierul Mihai Tudose, care a refuzat solicitarea ministrului de Interne!

După această lovitură, mai sesizăm o palmă pentru ministrul Carmen Dan: apelul lui Marian Godină, de susţinere a lui Radu Gavriş a fost preluat de foarte mulţi poliţişti, unii dintre ei şi de la Constanţa. În plus, un alt poliţist constănţean, sindicalist prezent la multe proteste prin care se cerea anumite drepturi ale oamenilor legii, a postat pe Facebook un mesaj direct şi clar: "Demisia, Carmen Dan!".

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa-si dea demisia sef de la sectia de politie unde lucra pedifilul
0
0
Godina, prostul ala care n-a reusit nici a cincea oara sa intre la Academia de Politia, se erijeaza in purtator de cuvant al politistilor? Si n-a primit o flegma intre ochi? Atunci, ia-o de aici, prostule!
1
3
Mai Politistilor voi ati ascuns toate Infractiunile la comanda Procurorilor si nu mai va dat corecti,Plagiatorul de Despescu are si el prea multe la Doctoratul lui ascunse.
1
0
Nu auce cauta ministri femei la internesi aparare-sint ministere grele destinate barbatilor mai cu seama cind studiile nu sint corespunzatoare
1
1
dar ce spuneti de frustratul de Despescu, care niciodata nu a iesit sa dea un interviu. Este din gasca securistilor, bun prieten cu fostul gral SRI, un plavan care a dus politia de rapa in minister, tehnocratul lui Ciolos. Un arivist convins, care nu stie profesional mai nimic, doar o abureala, de cunostinte, il cunosc bine cei de la Buzau, Arges, Constanta, pe unde a umblat si a distrus toatae colectivele, o fi bineee, o fi rauuu. Un plagiator dovedit ca si mentorul sau Toba, cand a auzit ca se fac verificari a renuntat la titlul de doctor.
6
1
Este corupt de la cel cu tata in gura pana la cel cu barba sura.Blatuiesc dosare cu pedofili,omoruri,proxeneti,etc.Politia Constanta locul 1 in escrocherii si spagi !.
6
0
ce dracu cauta speriata asta in asa o functie????
10
2
Pt 22:27 care ati dat dislike luati si-o mooye satioasa
4
3
Turma de berbeci! Ascultati comanda politistului -circar-scriitor!
1
3
Ii cereti demisia! Dupa ce ati facut-o de ras cu cateva exemple care va raman lipite de cur multa vreme de acum in colo.Ce vina are ministrul ca angajatul mai in loc sa-si faca meseria devine camatar,pedofil,spagar,santajabil de catre infractori?O FEMEIE a fost pusa de ziaristi in jenanta situatie sa raspunda ce parere are despre infractiunile de mai sus savarsite de catre oamenii pe care ii conduce.
11
15
Muiutz godina!Godina!Ai un coleg in arest dupa ce a fost cautat 3 zile cat un an! Ai fost,godina,si tu cu pachet la el? Ce ai cu ministrul mai? Derbedeule! Poate Carmen Dan va baga iar la testari ca IGAS sa vedeti ce calificative luati.Acest ministru e mai bun decat blaga ,stroe.,etc.Ati fost coordonati prin decizii bune.
4
16
Nu merge ca o cucoana gospodina sa faca pres generali & chestori ,nu are competenta necesara, cu politichia mai catinel la generali,asa ca dupa ce eu ii dau o gutuie politistii dati-i .......!
1
9
Lasati femeia in pace Este frumoasa foc.
5
10
doar daca-i da voie hamsteru'
5
1
Multe cashchete vor sa vada cum i-o da dragnea la noada dar ministra are shpilu si le-arata pedofilu....
7
4
Carmen dan,carmen dan arata ca ai bulan suna la 112 si spune ca te ameninta godina si colegii pedofilului
8
4
Imi aduce aminte de Elena Ceausescu. Nevinovata, mirata ca o bivolita, fiind sefa peste generali care nu ar fi angajato nici secretara. Prostia in prim plan.
23
3
Fatalaul ala din spate cand
5
0
Godina!Ba neispravitule! Pai carmen a avut grija de tine ca o mama! Da' ce zic eu ca o mama! Pt ca ma-ta te-a trimis scoala de politie in loc sa te faca un intelectual.Vezi godina ce shoric ai? Ministra s-,a zbatut muuult ca voi sa primiti uniforme bune,banii de hrana la timp,chiria platita si un statut al politistului cu multe privilegii.
14
19
din m.a.i...a pungasilor care iau dpaga card inchid ochii cand vad proxenetii pe strada,cand tin dosare cu omoruri la blat,etc.Doamna Carmen Dan faceti curatenie in acest minister corupt pana in maduva oaselor..
11
12
Ce aveti cu madama? Cu ce a gresit ea daca ziua a spus si ea ce a invatat-o dragnea sa spuna noaptea.Nu a gresit! E chiar buna!i-o potriveste manusa postul pe care il ocupa
8
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614