REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

INCENDIAR! Ce lider politic vânează locul lui Liviu Dragnea!

INCENDIAR! Ce lider politic vânează locul lui Liviu Dragnea!

Replica API 2 iunie 2018 | 15:05 357

Dorința de putere ar strica ploile în Partidul Social Democrat. În prim-plan, liderul PSD, Liviu Dragnea, care a devenit, fără doar și poate, cel mai puternic, dar și cel mai contestat politician român de la Ceaușescu încoace, lucru recunoscut chiar și de rivalul Victor Ponta. Susținut de greii partidului, Dragnea a devenit o țintă pentru instituțiile de forță și nu numai. Succesul său este râvnit chiar și de colegii săi, notează bugetul.ro.

Se pare că scaunul său este râvnit chiar din interiorul PSD. Totul a fost dezvăluit de fostul președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, unul dintre oamenii foarte apropiați, până acum, ai lui Adrian Țuțuianu.

Într-un interviu acordat pentru Bazar Media, fostul om al lui Țuțuianu face acuzații incendiare. Alexandru Oprea vorbește despre liderul PSD, Liviu Dragnea, dar și despre dorința ascunsă a baronului de Dâmbovița.

După ce relațiile cu Adrian Țuțuianu s-au rupt, iar la începutul lunii februarie i s-a retras sprijinul politic, fiind forțat să demisioneze, Alexandru Oprea a găsit prilejul oportun să se răzbune pentru umilința la care a fost supus.

Fostul președinte al CJ susține că Adrian Țuțuianu, un apropiat al lui Liviu Dragnea, la prima vedere, se visează în locul acestuia, președinte al PSD la nivel național, mai notează bugetul.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Suntem in 2022
0
0
asteptam, cu sufletul la gura ca, acest nemernic si penal, pe data de 8 iunie sa fie candamnat, indiferent cum caci va fi cu executare. Aveti, domnilor judecatori, datoria fata de bpoporul raman, sa faceti dreptate, sa renuntati la aceste achitari nejustificate. Veti fi partasi ptr toate nenorocirile pe care le suporta acest popordin cauza unor parlamentari, hoti ce vor sa ramana si liberi si cu banii in conturi si cu salarii si pensii exorbitante. Va sta in putere sa puneti punc. Asteptam cu nerabdare, credem in corectitudinea dvs si aveti ocazia sa dovediti ca in tara asta justitia reala fu
11
2
Niste labagii si niste limbrici ordinari , putreziciuni si panarame , astia de la PSD-ALDE ... Sa crape cat mai repede si sa-i ia dracul pe toti !
11
2
Se vede lipsa celor 7 ani de acasa. Ce limbaj! Ce rusine!
5
5
i-a dat ma-tii muie si nu a platit-o ?
4
7
indiferent cine va veni, important este ca acest penal nemernic sa ajunga la puscarie, a facxut atata rau tuturor institutiilor tarii cu ajutorul a inca doua presuri si slugi fidele- tudorel si dorneanu, incat nu mai este posibila prezenta lui pe scena politica. Sa se duca de mana cu dorneanu la putin
10
3
Asta ar insemna ca pleaca un bandit si vine in locul lui un securist bandit.
13
0
Eu zic ca ar fi timpul ca Drangea sa se duca in mortii lui la puscarie
23
1
M-am gandit indelung. Cred ca e mama.
5
1
Eu cred ca vine iordache sau nicolicea in locul lu dragnea sau poate oliviu gherman sau mischie
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102