11.6° Constanța Lun., 3 Oct. 2022
Anul XX Nr. 6141
11.6° Constanța Luni, 3 Octombrie 2022 Anul XX Nr. 6141

INCENDIU COLECTIV. STENOGRAME: Autorităţile ştiau ce va fi în club. A fost provocare. I-a făcut ca la rotisor

Replica API 4 ianuarie 2016 164

Informații explozive despre tragedia de la Colectiv, într-un document venit chiar de la procurori! Un ofițer superior al Serviciului de Telecomunicații Speciale spune că toată tragedia a fost de fapt, o provocare, și că se știa despre ce urma să fie la Colectiv.

Ştefan Enache, ofiţerul STS care a fost prins luând mită lângă Guvern, avea acces la informaţii secrete. În interceptările din dosarul său aflat pe masa judecătorilor, el vorbea şi despre situaţia de la Colectiv. Acesta a spus că se ştia despre ce urma să fie la Colectiv, că acolo a fost de fapt o "provocare".

Ştefan Enache: Ce, eu nu le-am spus ce a fost acolo la... poţi să spui... Eu ştiu ce a fost acolo la... când au dat ăia foc. Eu le-am spus d-acolo nu scapă nimeni!" Păi acolo a fost dat de ăia şi când a ajuns flacăra a făcut prăpăd acolo. Păi dacă am doctor, bun prieten, care e la Spitalul 9.

Magnum BET - Ad.
Magnum BET - Ad.

Politician PSD: Zici că a fost provocare?

Ştefan Enache: PROVOCARE...

Politician PSD: Provocare, ă?

Ştefan Enache: SE ȘTIA, mă! Ştia şeful din Minister...Şi Oprea... Păi dacă şi-au dat sms-uri "nu vii în seara asta în club!", unii... Şi eu am prieteni care au fost... specializaţi pe explozibil şi arme de distrugere în masă. Acolo sunt bombele care le au americanii. Mamă şi tată. Deci americanii au mamă, îi spun bombe-mamă, israelienii le spun, ruşii tată şi israelienii au o combinaţie de-a lor, aiurea. Numai gazul care a fost, a fost o explozie. Păi dacă i-a făcut ca la rotisor...

Politician PSD: I-a stropit, i-a...?

Ştefan Enache: Ce vorbeşti... Şi gazul ăla dezvoltă 2000 de grade. Acela l-a dat din spray, s-a ridicat, a creat vid, în momentul în care a coborât, oxigen.

Citeşte mai mult pe RTV.NET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Local

LOTO

6/49
36629102023
5/49
261840203229
joker
2531937347