REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

INCENDIU CUMPLIT LA VADU: O CHERHANA s-a făcut SCRUM! O butelie a explodat - VIDEO!

INCENDIU CUMPLIT LA VADU: O CHERHANA s-a făcut SCRUM! O butelie a explodat - VIDEO!

Replica API 8 iulie 2016 | 12:21 322

Incendiu cumplit la Vadu! Flăcările au mistuit o cherhana din zonă, în urmă rămânând numai cenușă. Munca pompierilor a fost îngreunată de vânt, care amenința să extindă focul. Un recipient sub presiune a explodat, dar nu au fost înregistrate victime. Amintim că anul trecut o altă cherhana, care se află la câteva sute de metri de aceasta, respectiv Vadu Pescarilor, a fost cuprinsă de flăcări.

Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină la Vadu, vineri, 8 iulie, unde a izbucnit un incendiu la o cherhana care nu funcționează. În interior se aflau mai multe butelii. Comandantul ISU Dobrogea, Daniel Petrov, a fost la fața locul pentru a gestiona o situație de criză. La scurt timp, incendiul a fost localizat și s-a acționat pentru lichidare, nefiind înregistrate victime.

Update: A explodat un recipient sub presiune!

Din spațiul incendiat au fost scoase cinci recipiente sub presiune, dintre care 4 încărcate cu propan și 1 cu butan. Un recipient a explodat (robinet expulzat) fără să producă victime. Incendiul a distrus acoperișul (din stuf) și structura din lemn. Ard în continuare materiale din PVC, poliuretan - plastic. La incendiu au participat 2 autospeciale cu echipaj complet sub comanda inspectorului şef.

Pe timpul intervenţiei au fost luate toate măsurile pentru protejarea bunurilor necuprinse de foc. A fost salvată terasa şi alte bunuri materiale. Incinta a ars în totalitate.

Amintim că în septembrie 2015 un alt incendiu teribil a izbucnit în zonă. 10 hectare de vegetaţie uscată au ars în zona Biosferei Delta Dunării, în Vadu, înspre Periboina, iar din cauza vântului flăcările s-au extins, cuprinzând şi cherhanaua Vadu Pescarilor. Din perimetrul afectat de incendiu au fost evacuate zeci de maşini.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614