REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

INCENDIU din pricina artificiilor aterizate în balconul unei locuinţe! Polițiștii constănțeni fac cercetări

INCENDIU din pricina artificiilor aterizate în balconul unei locuinţe! Polițiștii constănțeni fac cercetări

Replica API 25 ianuarie 2016 | 15:09 279

O femeie din Constanța a avut parte de un eveniment nefericit, chiar în noaptea de Revelion. Aceasta, în timp ce se afla la domiciliu, situat în zona CET, susține că s-a trezit în balcon cu un obiect pirotehnic aprins, fiind vorba despre o rachetă. Nu a durat mult și balconul i-a fost cuprins de flăcări. Vecinii care au observat cele petrecute au sunat de urgență la 112, la fața locului ajungând pompierii și cadrele medicale din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Constanța. În momentul de față, dosarul se află pe masa polițiștilor din cadrul Secției 5 Poliție, cercetările fiind în toi.

“Momentan, sunt așteptată de comandantul Secției 5 Poliție. Este vorba de un incediu provocat, nu știu dacă cu intenție, de la petarde, artificii, aruncate de jos care s-au redirecționat către balconul meu. Acesta a ars în întregime, plus dormitorul copilului. Paguba este destul de mare, dar puteam să nu mai fiu eu sau mama mea, este vorba de sperietura pe care am tras-o. Pagubele materiale se ridică undeva la 50.000 de lei. Este vorba de tot balconul cu tot ce era în el, avem fotografii, am și video. Nu am făcut nici o plângere, au venit la fața locului pompierii însoțiți de poliție, de salvare. Mi s-au luat niște declarații, de către unul de la municipiu și unul de la Secția 5. Dar nu s-a mai întâmplat nimic de pe data 1 (ianuarie) până acum, dându-le și dovezi. Asta m-a deranjat cel mai tare", a declarat, pentru "Replica", Rodica Călin. Femeia susține că situația este una chiar dramatică și asta din pricina faptului că nu mai are nici computer personal și nici sistemul audio, acestea aflându-se printre obiectele ce au ars. În plus, ea crede că ancheta se mișcă prea încet. "Am înregistrat, am făcut poze, le-am și dat la Poliție. Mă gândesc la ce a fost în București și credeam că lucrurile se vor mișca mai repede. Dar se pare că nu s-a ținut cont de absolut nimic. Eu nu mai am nici calculator, nu mai am combină, totul s-a terminat, se poate vedea la fața locului. Pe casetă se văd cele trei figuri ale celor care au aruncat, dar eu nu pot să le identific, d-aia le-am dat poliției. Nu mi-au dat nici un răspuns”, a mai spus Rodica Călin. Potrivit oamenilor legii, se efectueză cercetări cu privire la cele sesizate de către femeie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218