REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

INCENDIU în Summerland, în stațiunea Mamaia! VIDEO

INCENDIU în Summerland, în stațiunea Mamaia! VIDEO

Replica API 23 martie 2019 | 21:24 391

Pompierii constănțeni au fost solicitați, sâmbătă după-amiază, 23 martie a.c., să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit în ansamblul rezidențial Summerland, din stațiunea Mamaia.

Incendiul a izbucnit în bucătăria unui apartament situat la etajul al șaselea al unui bloc situat pe B-dul Mamaia, iar din primele informații, vecinii au început să iasă din bloc încă înainte de sosirea militarilor la fața locului.

La câteva minute după ce au ajuns la fața locului, pompierii au localizat locul unde se manifesta incendiul. Întreg etajul șase al imobilului, cât și etajele superioare erau pline de fum. Pompierii au verificat dacă în vreun apartament sunt persoane care au nevoie de asistență medicală, dar s-a constatat că nu sunt persoane care să aibă nevoie de ajutor medical.

Aproximativ 15 persoane au ieșit din bloc, alarmate din cauza fumului gros care a invadat imobilul.

Intervenția a durat aproximativ jumătate de oră, pompierii stabilind că incendiul a pornit de la o tigaie uitată pe aragaz, care a generat mult fum.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ar trebui sa scoateti sectia de comentarii pentru a nu mai lasa toti retardatii sa se exprime. Pot face un jogging pentru a elimina starile frustrante nu trebuie neaparat sa comenteze toate rautatile. Cititi mai jos pentru a intelege ca de fapt astia care comenteaza sunt draci in corpuri de oameni
0
8
comentez si eu aici ca la articolele cu judecatoarea de 35 de ani nu se poate comenta.Ati vazut ce scrie-n profilul ei de facebook? scrie asa :"Daca nu stii in ce port vrei sa ajungi, niciun vant nu este favorabil...."............eh, uite ca ea a stiut ce vrea de la viata, a stiut unde sa ajunga .........intr-un stalpisor dupa cum scrie in articolele din acest ziar, intr-un stalpisor de pe strada Mihai Viteazu colt cu Constantin Bratescu, acel nene curcan cu care era combinata a ajutat-o sa ajunga unde vroia, cu matele pe asfalt
8
0
de ce nu lermiteti sa se comenteze la articolul cu accidentul politistului si a judecatoarei ? sunteti la fel de jeguri ca ei. doua jeguri care nu fac cinste institutiilor din care fac parte. probabil ca si voi sunteti partasi. rusine replica
7
1
... din carambol !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614