REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
9.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Incendiu la fast-foodul „Pui pe jar” din Constanța! De la ce au pornit flăcările

Incendiu la fast-foodul „Pui pe jar” din Constanța! De la ce au pornit flăcările

Replica API 14 aprilie 2018 | 00:29 909

Momente de panică în centrul orașului Constanța! Reprezentanții unui cunoscut restaurant de tip fast food au sunat la 112, în jurul orei 8:45, după ce a început să iasă fum din clădirea situată pe strada București, numărul 19. Este vorba de cunoscutul local „Pui pe jar”, iar pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” au venit la fața locului în cel mai scurt timp posibil pentru a minimaliza pagubele incendiului.

Incendiul de vineri, 13 aprilie, produs la nivelul unei hote a restaurantului, a fost stins rapid, fiind vorba doar de niște reziduri de pe hornul de evacuare care au fost cuprinse de flăcări. Din fericire, nu au fost produse pagube majore, incendiul fiind lichidat la scurt timp după producerea acestuia.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai Yuda , tu vorbesti serios ?
2
0
Ia spune Domnule Director Turnator Al Politiei Locale Encica Dragut avea localul Autorizatie de functionare?! Autorizatie de Construire ptr modifivari interioare si exterioare are?! Dar punctul de lucru din Tomis Nord Zona Brotscei are Autorizatii de finctionare si construire terasa pe domeniul public ????? Sau te ai manjic ca pe vremuri la Mamaia ????
5
0
Bai ratzoiule, daca vrei sa.ti vin eu de hac, te jupoi de nu te vezi. Pe internet esti Boss, te astept la fata locului sa vedem cine e Donald Duck cu adevarat! Fitiar prostu al drq de taranu satului.
2
3
Fetita pagana, Cu flocii de lana, Iti voi veni eu de hac, Si o sa spui doar mac-mac!
3
9
Fac pui injectati , arsi pe un gratar infect si au niste preturi de parca mananci Strut pe Jar , cu adaosuri de 300 % ...
11
1
Prietene,tine-ti comentariile rautacioase si invidia deoparte !!! In loc sa mananci cacat, du-te pe unde ai treaba, ca poate Te retinem !!! Asta Ca sa fiu eleganta si sa Nu te dau dracului Mai pe romaneste!!! Cu drag, fiica pagubitului.
7
11
Pompierii au salvat macar puiul? Sau au venit flamanzi la interventie?Data viitoare pregatiti puiul pe jar in incinta unitatii de pompieri in locul special amenajat pt antrenamente cu autospecialele cu apa si spuma pregatite.Ca sa nu mai apara evenimente.
12
0
Ce atata reclama ? Pui pe gratar . Ce atata jar. Fac eu acum pui in jar adevarat nu ca astia pe gratar ! Un kkt de local.
16
3
cine a dat aprobarile de conformitate?
18
0
O reteta extraordinara.Se pun pe jar puiul,cladirea si pompierii.Cam multe condimente ...
22
0
La cat de HOT este statul roman mi se pare normal sa-l mai fentam si noi,cetatenii!
8
7
Era sa imi arda masina. Un mercedes de toata frumusetea. O culoare fantastica! Doar ce am adus-o din Germania si am fentat TVA-ul! Se stie! Baietii destepti nu plateste!
5
24

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614