REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Incendiu la Olimp, la Popasul Pescarilor! VIDEO

Incendiu la Olimp, la Popasul Pescarilor! VIDEO

Replica API 28 septembrie 2019 | 00:26 1888

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, vineri, 27 septembrie, la Olimp, acolo unde o bucătărie din cadrul localului Popasul Pescarilor a fost cuprinsă de flăcări.

A ars acoperișul pe o suprafață de 200 de mp.

La fața locului au intervenit 17 pompieri cu 3 autospeciale de stingere.

"Am fost solicitați să intervenim pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la bucătăria unui restaurant din stațiunea Olimp. Forțe alocate: 3 autospeciale de stingere din cadrul secției Mangalia și un echipaj medical SMURD B. La ajungerea echipajelor la față locului, incendiul se manifesta violent. Din fericir, nu există victime”, au spus reprezentanții ISU Dobrogea.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cel care te intitulezi " pt briceag", ar trebui sa stie toti ca esti fiu de hot si sifonar. Ar trebui sa stie toti pe cine aperi si cum ati amenintat acest loc, cu focul. Rusine, sa te bucuri de necazul unui om care a muncit pe branci sa redice acest local , la nivelul la care este acum. Spre norocul lui, focul s-a stins repede dar, fiecare primeste ceea ce merita si tac-tu, tot la puscarie o sa ajunga.
0
0
In cherhanauna lui
0
1
a-ti mancat mah acolo postacii de mai jos, inseamna ca nu stii cum arata si ce gust are un peste proaspat. Sa mancati cacat javrelor
1
0
Inainte de a emite judecati fara valoare, ganditi-va ca omul asta a inceput afacerea de la nimic si i-au trebuit peste doua decenii sa creeze un brend. In conditiile in care de cate ori vii la popas nu gasesti locuri libere, ce inseamna asta? ...calitate culinara, servicii, respect pentru consumator. Cei care aveti viziuni deformate, ridicati piatra de jos...Respect patronului si parere de rau pentru situatia creata fara vointa nimanui asa cum unii neaveniti insinueaza...
1
0
La cata lume merge acolo , inseamna ca mancarea e ok . Ce conteaza al cui e? Ati mancat? V-ati simtit bine ? V-ati relaxat? Asta conteaza.
2
0
Nu vad cine ar fi atat de tampit incat sa dea o asigurare la o chestie din stuf...
1
3
prosteala, foc sa si scoata banii din asigurare..
3
3
Eu stiam ca 'Lacul Racilor' este al lui Marius Tuca!
2
0
Este al lui marius tuca!
2
2
Daca are asigurare contra incendiilor il doare in pix.
2
0
Astea sunt blestemele pt ca ai fost un jegos sifonar fata de ceilalti pescari si le-ai luat plasele.. cu ce te-au ajutat toate mesele date la toti smecherii din toate structurile statului
6
6
este la briceag ma?
2
1
S-a dus pe pula cherhanaua
5
4
ce inseamna hate? exista cumva cuvant in limba romana si nu nu stii? cretin congenital ce esti !!!
4
2
excelent!localul a distrus zona,este al lui iorgus zanfir,ex prmarul mangaliei,din bani furati de la locuitori.Era. bine sa ia foc si casele de acolo,mai ales a lui stolojan. Ce arde nu putrezeste.La mai multe!
5
12
esti un nesimit. am fost de nenumarate ori la acest local. cele mai corecte preturi raportat la calitatea oferita. cred ca nici nu stii unde este pe harta localul. du te de curiozitate odata sa vezi cate masini sunt in parcare. esti un om plin de hate, mic mic de tot
12
5
Calcan foarte bun...proaspat...cumparat noaptea de la metro...
8
7
bine le-a facut la braconieri, videau pestele la 100mg, mai scump ca aurul speculanti profitori. Un rahat de local pe plaja.
10
12
cu vantul asta, nu ajuta !
6
2
Precis s-au imbatat pescarii !
7
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218