REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Incendiu la un liceu din Mangalia! Elevii, EVACUAŢI

Incendiu la un liceu din Mangalia! Elevii, EVACUAŢI

Replica API 4 aprilie 2017 | 14:12 399

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au fost solicitaţi marţi, 4 aprilie a.c., să intervină la o unitate de învăţământ din Mangalia. Mai exact, un incendiu a izbucnit la subsolul Liceului "Ion Bănescu", aflat pe strada Negru Vodă. Pentru a nu se produce o tragedie, elevii au fost evacuaţi! Mai exact, este vorba de un număr de 150 de persoane care s-au autoevacuat. La faţa locului, s-au deplasat două autospeciale cu stingere şi un Smurd B de la Secţia Mangalia.

UPDATE!

Incendiul a fost lichidat, cauzele fiind în curs de stabilire.

Ce spun reprezentanții unității de învățământ?

"Nu a fost nici un incendiu. A ieșit puțin fum și toată lumea s-a agitat. Orele s-au reluat. Probabil un copil a aruncat vreun chiștoc de țigară sau ceva în căminul de aerisire a țevilor termice în exterior și au aruncat acolo printr-un orificiu. Fumul a ieșit la parterul căminului unde se învață. Nu am avut nici o pagubă materială", a precizat pentru "Replica" Daniel Chiscop, cea care ocupă funcția de director a liceului în cauză.

"Astăzi, 04.04.2017, la Liceul Tehnologic ,,Ion Bănescu’’, Mangalia, a avut loc un mic incident, în urma căruia 5 clase de elevi au fost evacuate însoțiți de profesorii cu care aveau ore de curs. Mai exact, în clădirea căminului C5, ardeau mocnit niște deșeuri într-un canal termic, ce au fost observate imediat și au fost luate măsurile de rigoare. Situația a fost ținută sub control de echipa managerială, drept urmare nu au fost victime și nici pagube materiale. Le mulțumim pentru intervenția promptă a pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență", a fost mesajul transmis de Daniela Șemședin, consilierul de imagine al liceului.

D.N.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
danie cea care! vai mama ta! sau era daniela cel care? stupoare
1
0
iar de zek stie el vad ca cauzele au fost stabilite, dar nu trebuie gasit vinovatul atat din cadrul lic. cat si elevul cu siguranta ce a cautat sa faca intentionat acest incendiu ca sa scape de ora, ori din amuzament ?
0
1
ptr REPLICA, cauzele au fost stabilite....stire de rahat...
1
0
Daniel Chiscop, cea care ocupa functia de director ??????
2
0
Din cati elevi are liceu ala au fost evacuati doar 150 pentru ca restul nici nu au venit la scoala.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367