REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° ConstanÈ›a Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° ConstanÈ›a Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Incendiu PUTERNIC în Capitală: nouă persoane au primit îngrijiri medicale, două au ajuns la spital

Incendiu PUTERNIC în Capitală: nouă persoane au primit îngrijiri medicale, două au ajuns la spital

Replica API 8 septembrie 2018 | 00:00 276

Nouă persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, două ajungând la spital, în urma unui incendiu puternic izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă la o casă din sectorul 4 al Capitalei. Flăcările s-au extins la mansarda şi la ultimul etaj ale unui bloc învecinat.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au anunţat că incendiul a izbucnit la o casă de pe strada Iordache Năstase şi s-a extins la un bloc învecinat, care are mansardă şi trei etaje.

Nouă persoane au primit îngrijiri medicale, două ajungând la spital în urma incendiului care a afectat blocul de locuinţe din Capitală, peste 100 de salvatori intervenind pentru localizarea şi stingerea focului

"Nouă persoane au fost asistate medical, numai două dintre acestea fiind transportate la spital", anunţă Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

Două dintre persoanele cărora li s-a acordat primul ajutor sunt pompieri.

Peste 100 de salvatori au acţionat pentru localizarea şi stingerea incendiului care a afectat podul unei case şi mansarda unui bloc din strada Iordache Năstase.

"S-a intervenit atât de la înălţime, prin intermediul autoscărilor, cât şi de la nivelul solului, pentru limitarea propagării incendiului la vecinătăţi. Primordială a fost evacuarea tuturor persoanelor surprinse de incendiu. În acest sens, au fost constituite echipe de căutare-salvare pentru evacuarea locatarilor şi verificarea spaţiilor interioare", relatează IGSU.

Informaţiile iniţiale indicau că trei persoane au fost rănite.

CiteÅŸte mai mult pe Rtv.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614