REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Incendiu puternic la un zgârie-nori din Dubai, înainte de Revelion. Eduard Irimia era cazat în clădire: "Suntem în pericol"

Incendiu puternic la un zgârie-nori din Dubai, înainte de Revelion. Eduard Irimia era cazat în clădire: "Suntem în pericol"

Replica API 31 decembrie 2015 | 22:31 538

Un incendiu masiv a izbucnit, joi seară, într-un hotel situat în centrul oraşului Dubai, în Emiratele Arabe Unite, chiar în piaţa în care urma să aibă loc un spectacol de artificii de Revelion.

Incendiul declanşat la hotelul din Dubai nu s-a soldat cu victime, a anunţat un oficial al apărării civile, la postul de televiziune Al Arabiya, potrivit Reuters. Ceremoniile de Anul Nou se vor desfăşura în continuare, au anunţat autorităţile din Dubai.

Flăcările s-au extins pe 20 de etaje ale hotelului Address Downtown.

În hotel se află și românul Eduard Irimia, promotorul Local Kombat, care a scăpat nevătămat.

Alin Huiu, persoana responsabilă cu promovarea Local Kombat, a povestit pe Facebok:

"Hotelul Adress din Dubai a luat foc în urmă cu câteva minute și e cuprins de flăcări în momentul ăsta, e panică totală. E posibil să fie ținta unui atentat terorist. Invitat la un eveniment și cazat în interiorul hotelului, promotorul Eduard Irimia a reușit să fugă pe scările de urgență, însă situația este gravă din cauza haosului creat".

Cel puţin o persoană a murit, iar alte 14 au fost rănite într-o busculadă produsă în timpul evacuării hotelului de 63 de etaje cuprins de flăcări la Dubai, în Emiratele Arabe Unite, anunţă surse oficiale citate de postul Al Arabiya.

Potrivit unor oficiali regionali, în timpul evacuării sutelor de persoane din hotel a avut loc o busculadă în urma căreia o persoană a făcut stop cardiac şi a murit.

Alte 14 persoane au fost rănite în busculadă, una fiind în stare gravă.

Pompierii au anunţat că focul este sub control în proporţie de 90 la sută.

Conform Serviciului protecţiei civile, întregul hotel a fost evacuat, iar flăcările, care s-au întins pe sute de metri în înălţime, au fost doar în exteriorul clădirii.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367