REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Încep controalele în trafic, la Constanța! Iată despre ce e vorba

Încep controalele în trafic, la Constanța! Iată despre ce e vorba

Replica API 14 mai 2019 | 00:29 442

Conform Planului de operaţiuni al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere din Europa, în această săptămână, Poliția Română desfășoară acțiunea Truck & Bus, pentru verificarea activităților de transport public de persoane și mărfuri.

În perioada 13 – 19 mai a.c., Direcția Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române coordonează, la nivel național, o acțiune pentru reducerea accidentelor rutiere produse, în special, din cauza nerespectării normelor rutiere de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de persoane și transportului de marfă. Astfel, în cadrul acțiunii, polițiștii vor verifica autovehiculele destinate transportului public de persoane, cu capacitatea de transport mai mare de 8+1 locuri și pe cele destinate transportului de marfă, cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone. Activităţile de control se desfăşoară simultan în toate statele membre ale Uniunii Europene, conform Planului de operaţiuni al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere din Europa (TISPOL).

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
UBER si Black Cab cara fara acte si sunt controlati tot aia cu acte. Hai sictir guvernule
1
1
venitit fratilor pe ruta constanta mangalia, sa vedeti acolo ingramadeala...asta daca vreti intr adevar sa faceti treaba buna, daca vreti doar de fatada, lasati o balta.
0
0
Sa verifice autoturismele personale cum cara marfa de la Selgros,Metro,legume si fructe varianta Constanta ! Masinile burdusite de nu mai au vizibilitate in spate, si trec de pe o banda pe alta fara sa se mai asigure ca nu mai au cum sa foloseasca oglinda retrovizoare pentru spatele masinii.Marfa este transportata in conditii nesigure si necorespunzatoare comertului in special arfa perisabila .Aveti ce constata daca intradevar vreti sa faceti lumina in astfel de transporturi .
0
2
Nu vor vedea nimic. Vor napastui vreo 2-3 amarati si-n rest totul va iesi perfect, ca de obicei. Ce va mai faceti iluzii, mai ales acum cand s-au marit pensiile, salariile, rosiile si numarul de oua??
6
1
Pfff sa vada sicriile de microbuze , spre Cumpana !! Arhipline !! Adevarate deportari spre lagare de concentrare !
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218