REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Încep lucrările de modernizare a stadionului din Cernavodă

Încep lucrările de modernizare a stadionului din Cernavodă

Replica API 20 februarie 2020 | 00:00 221

Primăria Cernavodă a predat în această săptămână către constructor amplasamentul în vederea organizării șantierului de lucru pentru realizarea obiectivului de investiții Modernizare stadion Ideal - Cernavodă, obiectiv în valoare de 10.595.741,18 lei.

Acest obiectiv de investiții se întinde pe o suprafață de 17770 mp. Modernizarea presupune atingerea unei capacități de 721 locuri ( 700 locuri pentru spectatori, 7 locuri pentru spectatori cu dizabilități precum și 14 locuri de protocol).

Stadionul de fotbal va fi dotat cu sistem de irigații, instalație nocturnă, pistă de atletism (3106 mp), 41 de locuri de parcare pentru autoturisme și 2 locuri special amenajate pentru autocare.

Construcția tribunei include funcțiuni specifice jocului de fotbal și de atletism, cu toate anexele necesare. Tribuna oficială este prevăzută cu vestiare pentru 2 echipe, ce vor fi dotate cu dușuri și grupuri sanitare pentru sportivi, cabinet medical, vestiar pentru arbitrii, spații tehnice, grupuri sanitare pentru public, spații pentru depozitare, instalație nocturnă, sistem de iluminare artificială a incintei, sistem de supraveghere video precum și sistem de sonorizare și adresare publică. Accesul cu mașina la stadion se va face atât din strada Medgidiei cât și din strada Canalului iar accesul pietonal se va face din zona Parcului Central.

Termenul maxim de execuție al acestui obiectiv de investiții este de 18 luni.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu fac trafic cu motorina furata de la utilajele lui Gety!Nevasta-mea Flory o suge pe resturi de mincare lu Nelutu!Desfiintati locali ca si asa nu ma deranjaza cand fac taxi pirat in centrul Cernavodei,ei la tura de noapte si in wekeend dorm acasa,se poate verifica daca se vrea!
5
0
Reluu iar mananci cacat sti ca i-au tras muie lu gety cu centura orasului si au dat-o unei firme din cta iar faptul ca se asfalteaza este bine iar pe unu din cernavoda il tragi la raspundere dar pe unu din alta parte pula
2
1
bine boss tragi la lopata la sclavii aia de greavu sau gety si mananci cacat am vrut sa generalizez ca banu plubic ramane in oras in proportie de 80 la suta ceea ce nu e rau DAR se fura grav daia se asflateaza in draci ca ia neacoita spaga de la gety ar fii in stare sa ne asfalteze si in case
2
1
Reluu esti prost tare au castigat alte firme aici nu ai nimerit
0
0
Au castigat gety si greavu 2 hoti analfabeti au dat parandaratu lu neacoita linge pizda si sau sifonat niste bani multa sperma lu neacoita sper sa mori in puscarie lakit cu pisat
1
1
!8 luni pentru jucaria asta? O face o firma cu doi betonisti si un electrician? Cu lopata si roaba? Vai mama noastra!...
0
0
Am terminat cu esplanada, am terminat cu asfaltarile, acum modernizam stadionul sa dam spectacole pentru campania lui coita.
1
0
pana in iunie la campionat, macar doua jocuri , unul in nocturna!
0
1
Trebuia sa il intrebati pe Sparcaci daca vrea si el asta
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614