REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

ÎNCEP LUCRĂRILE DE RESTAURARE A CAZINOULUI

ÎNCEP LUCRĂRILE DE RESTAURARE A CAZINOULUI

Replica API 14 ianuarie 2020 | 01:25 395

În sfârșit! Încept lucrările de restaurare a Cazinoului din Constanța. Potrivit Ordinului pentru începerea lucrărilor, semnat luni de Compania Națională de Investiții, reabilitarea va începe pe 15 inuarie și va fi finalizată în 2022.

Reamintim că proiectul de restaurare a fost blocat din cauza contestațiilro formulate de firma Eldiclau. La sfârșitul lunii decembrie, firma și-a retras ultima contestație depusă la Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor. Iar pe 20 decembrie a fost semnat contractul.

Se vor realiza mai multe categorii de lucrări, printre care înlocuirea invelitorii acoperișului, refacerea şi repararea pereţiilor exteriori şi interiori păstrând specificul arhitectural şi decorativ al clădirii, restaurarea componentelor artistice şi ale celor arhitecturale, restaurarea şi înlocuirea tamplariei deteriorate, consolidarea şi lucrări de reparaţii structurale ale clădirii, înlocuirea completă a instalațiilor termice, electrice şi de ventilaţie etc.

Valoarea contractului este de 56.627.697,00 lei.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar voi ce credeti ca ramane patrimoniu si dupa restaurare nu il ia vreun smecher? Normal ca abia asteapta sa puna mana pe el daca nu e deja luat. Vrem sa stim daca ramane patrimoniu macar 100 de ani cat tine generatia noastra.
0
1
comentaci tampiti
2
1
Veste de 2 bani.
0
1
Primaria e creatorul Cazinoului. La Primarie trebuia sa ramana si sa fie avut in grija. Intr-un superb act de LASITATE, primaria, in frunte cu Fagadau, s-au spalat pe maini a neputinta. Nu mai pescui in ape tulburi si accepta ca prostul asta nu era si nu va fi in stare sa-l faca nici in 20 de ani. DIXIT.
4
1
Irelevant cine detine,sunt 30 de ani totusi,nu?Sa ma vad in nevasta ta daca te mint rusofilule!Ai si tu vreun cabinet stomatologic si pana acum 8 9 ani vorbeai cu accent?dupa ti ai mai "cizelat" limbajul!
3
1
Ce comentarii de retarzi, astia se judeca de ani de zile pe cine castiga licitatie si vine un bou mai jos da cui o sa dea lucrarile? Mai e un bou cu deviatul o sa iei barca in plm sa treci, da cat retard sa fii ce plm il arunca in aer de trebuie sa devieze traficul, mai e si boul ala cu rusii lui plus ca nici unu nu intelege ca nu apartine de primaria Constanta ci de CNI care e la guvern. Cei mai prosti oameni din lume
6
5
de cate ori ati tot spus ca incepe ca nu stiu ce kkat, si ............... si nimic.......... acum se apropie alegerile si trebuie sa bifati o "realizare" ca sa va voteze prostimea
6
3
Pfff daca nu era Patrimoniu National , Mazare ar fi adus manele ,in Cazino . Doamne fereste , sa bat in lemn !!!!!!!
8
3
puneti si termopane?
4
7
Asta e lucrare de 5 ani lejer. Sa te tii cheltuieli neprevazute. N-o va inaugura Fagadau primar, asta e clar.
9
3
ce combinatie e cazinoul,se bat hienele pe el de zeci de ani! Nimeni n are curaj sa faca ceva de ce?cine se baga sa se murdareasca cu afaceri in RO?Daca dupa alegeri nu se stabilizeaza mediul de afaceri,nu vin investitorii am cam pus o ca tara,bucuria rusilor de altfel,abia asteapta stau rusofilii cu banii pregatiti,bani de Chisinau,bani de Moscowa.De 30 de ani i ati speriat pe toti spagarii dracu'!
4
2
Ale cazinoului
2
0
pentru e acuma sa vedeti ... ..cat de dobitoc sa fii sa nu veyi in articol cat o sa dureze si cat o sa coste? Doamne ..ai mila de retarzi!
3
1
Doamne ajuta! Simbolil Constantei trebuie restaurat
12
0
Cine e edilclau si daca a fost sanctionata pentru abuz
14
1
Da, va fi deviat prin apa!!!
16
4
Pe perioada lucrarilor traficul pietonal va fi deviat?
7
4
In sfarsit o veste buna. Asteptam sa inceapa lucrarile.
26
0
cat o sa dureze si cat o sa coste !!!! Suntem cu ochii pe voi hotilor !!!! Si sa vedem cum vor da lucrarii peste ochi !!! Chiar, cine controleaza ???? Tot ei ????
15
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218