REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Încep lucrările de restaurare a Cazinoului. Făgădău: Îmi văd un vis împlinit. VIDEO

Încep lucrările de restaurare a Cazinoului. Făgădău: Îmi văd un vis împlinit. VIDEO

Replica API 15 ianuarie 2020 | 02:46 943

Primarul municipiului Constanța Decebal Făgădău a susținut o conferință de presă, miercuri, 15 ianuarie a.c., în incinta Cazinoului cu ocazia semnării contractului de reabilitare a acesuia.

"Este o zi importantă pentru că astăzi se întâmplă ceea ce așteptam de foarte mult timp. După 4 încercări de asumări și neasumări, Cazinoul va fi reabilitat. Îmi văd un vis împliniti. De astăzi Cazinoul va fi predat CNI, constructorului. În trei luni de zile, proiectul tehnic va fi predat de către cel care a câștigat licitația. Aproximativ 49 de milioane de lei, atât este bugetul CNI pentru reabilitarea acestuia. Banii sunt. În cele din urmă s-a semnat contractul, eu voi semna contractul de predare către CNI, către constructor. Lucrările de consolidare ține de CNI, dar ce este afară, ține de primărie. Va fi o nouă faleză, diguri și o roată ca la Londra, constănțenii vor avea ocazia să vadă lucrările pentru reabilitarea Cazinoului și nu numai. Îmi doresc ca faleza să fie umătorul proiect, vor fi mai multe plante pe faleză", a declarat primarul Decebal Făgădău.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Constantenii ne punem sperante in aceste demersuri. Speram ca firma cere va face reabilitarea sa faca treaba buna. Spor la treaba tuturor, inclusiv autoritatilor locale care sa urmreasca lucrarile asa cum trebuie.
0
0
Fakakau-Fagabou de MIASh Vedea ViSU ImPlinit SA TE VAD de PYELE BELYT si la VANGA OPARYT
1
0
Echipa usrplus e buna, dialex raja asteapta si pe viitor contracte, str@e dumitr@che baietii buni,votati oameni noi in politica,
1
1
mars berbecule visator
0
0
A zis 94 milioane lei, NU 49! Minutul 1:38
1
0
Dispari cat mai repede cu visele tale
2
0
visul nostru al multor constanteni estesa te vedem luat de mascati ,dus la dna si parcat la poarta alba alaturi de prietenii tai cu toata averea confiscata pentru tot ce trebuiai sa faci si pentru tot ce nu era necesar si tu totusi ai facut
1
0
Ai gresit !Cazinoul este un vis nemplinit in mandatul tau!Cazinoul este o ruina pe linga care ai trecut nepasator,facindu ti concediile in tari civilizate, curate, frumoase!Pentru constanteni, este un cosmar,alaturi de cele 2 wc uri a cite 50 de mii de euro din vecinatatea ta, alaturi de instalatiile de iarna aruncate fara nici un rost, alaturi de ouale de sirma si staulul cu iepuri de Pasti , alaturi de trotuarele si soselele pline de gropi scormonite de TOVARASII de la RADET!Constanta este un cosmar de 30 de ani cu ajutorul PSD!
5
1
FA.TALAU - manca-te-ar PUSCARIA sa te manance, de HOT OTDINAR ce esti !!! 15 DOSARE DE EVAZIUNE FISCALA AI LA DNA !!! Se strange latul, INFRACTORULE !!!
8
1
Ba tovarasi, pai nu voi l ati ales ma pe asta acum 4 ani? Tot voi puneti retarzi din astia cu mana voastra si tot voi va plangeti? Numai fiti ipocriti ca oricum curve ati fost de la inceputul planetei, macar taceti si sa va vad cum va ingropati singuri pt inca 4 ani.
6
4
Un fagabou decebalus mokan prost si fudul. Va n gura de neam de secaturi si koorve
19
0
un vis implinit ar fi ca tu mai facacaule sa ajungi langa Radu Mazare !!! Doamne Ajuta sa fie asa!!!
20
1
Dupa de 20 de psd asa arata Cazinoul, ce plm de vis e asta? Mai bine ar spune ca e cosmar, oricum in iunie zboara din primarie
11
0
Visul este ca pot juli niste bani cu ocazia reabilitarii cazinoului.
12
0
Ce vis mai makedonule. Tu o sa mai fii primar cand vor termina astia restaurarea ?
12
3
bine zis vis ca momentan tot la stadiu de vis este
11
0
Eu nu am nici un merit, Cazinoul se repara prin CNI, apar si eu in presa pentru campanie iar lafeza am uitat ca a reabilitat o prietenul meu Mazare cind eu eram viceprimar
17
0
A inceput sa-i placa tzarnului la tv. Si hainele a inceput sa-i placa. Oricat te-ai imbraca, sti ca esti considerat un tzaran pripasit. Asta spun toti astia care te pupa-n dos, deocamdata. Cand o sa debarci, o sa simti dusul rece. Pana atunci, bucura-te de prezent. Te pupa pensionarii independenti.
25
1
Rasauteanu este suparat ca nu are decat 4 apartamente langa OMV LUATE PE COMBINATII. Nu mai este mult si o sa raspunzi pentru toate mizeriile facute
20
0
mars ma la cotet
20
1
Si eu visez de pe la 3 ani, dar nimic nu mi s-a implinit, nici cele bune...iar cele rele sa se spele! Iar tu ai visat cazinou, dar n-ai gusturi rele.La ce viloaie au cei cu functii publice, cazinouri le mai lipseau.Sau or fi avand prin Madagascar.
10
0
haha ratatii mei
7
1
rusine mai ...., cate zeci de mii de euro se dau pe cluburile pensionarilor? cate se puteau face cu banii aia? iti hranesti alegatorii, nu?
20
0
Esti oarte integranta din echioa Mazare si nu te poti dezlipii! Babu ordona, tie iti este frica etc
14
3
Ia uite cum apar prietenii sifonari ai primarului...3 trandafiri rosii...cam astia iti sunt votantii. Pune i frumos in piept si defileaza pe faleza, printre plante!
20
0
Primare si tu si toata sleatca de machidoni imputiti care ati acaparat primaria. La sapun cu voi ciobanilor
18
5
Decebale , nu degeaba ai nume de rege. Esti tare, primar si in urmatorii patru ani.
2
31
Fagadau te-am citit. Ai dat bani publici pe kkturi in parc si vara si iarna. Niet vot.
28
2
Cand n ai sa mai fi primar sa fi foarte atent... cei cu blocuri in fata blocurilor te vor pandii , cei din cartier te vor astepta , cei care le ai spulberat proiectele , nu le ai dat autorizatii de constructie te vor Scuipa intre ochii aia perversi !
27
2
Visul meu implinit, de cetatean platitor la greu, este sa te vad pe tine, Fagadau, plecat pentru totdeuana din mizeria aia incuiata si pazita de Primarie. Dar nu singur, ci insotit de toata adunatura de libarci cuibarite pe acolo in toti anii lungi de Mazarie. Mai putin de amaratele de la ghiseele cu publicul samd, care sunt tot victime ale cacaturilor voastre de combinatori insalubri.
32
2
o sa vezi la tv cand se deschide cazinoul ....au si televizoare la PPA.
25
1
Planta esti tu, bai primar mincinos si incompetent! Cum poti fii atat de ipocrit si sa iesi in fata? Ai facut tu ceva pentru reabilitarea Cazinoului? Ai iesit mereu si ai spus ca oamenii sunt rai si contesta! Atat! Meritul nu este al tau! Tu nu ai facut decat tampenii in orasul asta! Auzi...i s-a indeplinit visul...mars la cotet! Oricum cobori la prima! Tu plateste reclame prin oras, la CT Bus, cu bani publici. Numai de sifoane esti bun! Prietenii tai stiu de ce!
37
2
deci cazinoul se repara pe baniinostri si se inchiriaza moca lor! de ce nu se repara pe banii lor???
25
0
Huaaa ! Frezatule sa te manance puscaria pt toate golaniile pe care le-ai facut !
33
1
PE MATA BOULE. !
27
1
A zis Radu sa vii
33
1
30 de ani? Asta e vis realizat?
32
2
Praful sa se aleaga de cine te-o mai vota, s-a nimerit pur si simplu la tine inceperea lucrarilor de reabilitare a cazinoului, cine stie, poate chiar vor fii gata la timp si in bugetul dat, poate nu, ramane de vazut, un lucru e clar, nu vei mai fii primar.
40
5
Piticule, abia asteptam sa scapam la alegeri de tine!! Ce ai facut pentru Constanta?! Nici macar nu esti constantean! Du-te la Babadag sa candidezi sau de unde ai aparut, ca n-ai nicio treaba nici cu primaria, nici cu constantenii!
35
5
Poti sa stai si in cap...nimeni nu te mai alege la Primarie!!! Ne am saturat de tine, intelegi? Tu crezi ca suntem niste copii pe care sa i prostesti cu o bombonica la final??? Constanta este pe locurile din coada clasamentului in toate privintele si nu acolo este locul unui oras port! Ar fi trebuit sa fie cel mai dezvoltat oras si nu uita ca vorbim de cel mai mare port la Marea Neagra! Nu voi mai accepta inca 4 ani cu tine, ai dovedit prostie, cand n ai facut nimic sau ticalosie, acum cand crezi ca ne pacalesti la sfarsit de mandat. Vreau altceva pentru mine si copiii mei!!!
33
5
get lost !
26
8
Turistii trebuie sa se plimbe pe faleza. Daca se inchide traficul pietonal cad toate locatiile din zona.
22
4
El vorbeste pt oamenii cu doi neuroni care ia pacalit sa il voteze.
41
7
Acolo o sa mananci branza de la mechedoni din zer si aracet si nu va fi un vis.
41
9
ce vis ce merit ce realizare?? pai ce fagadau a porint reabilitarea? din 2007 se tot reabiliteaza si acum s a nimerit ,bineinteles ca rebilitat a fost si in trecut cand panourile alea au ramas atarnate de gard cu inceperea si data terminarii lucrarilor,si sa tooot facut..si tot asa lumea ooo da bravooo o ..o cacat..visu lu fagadau sal deschida si sal vanda la machidoni sa vanda cico in el..hoo mars rapanosule
38
7
Nu conteaza cine, cum, ce... bine ca incep lucrarile de reabilitare.
12
22
a reusit marea minune, dar inca nu a inceput nimic, si asta e singura lui "realizare" facuta pe ultima suta de metri
25
9
iar faleza? n-ati fost in stare sa faceti rampe la ea, pentru pers cu dizabilitati, carucioare copii. doar scari. atat stiti. betoane si scari.
35
6
Bravooo,domnule primar ai reusit ceva extraordinar si inca un mandat pe care il meriti.Cei care te jignesc sunt invidiosi .
9
50
Cu bune cu rele, este meritul lui Fagadau ca s-a atribuit contractul intr-un final. Aici chiar s-a implicat si merita laudele, cei care il injura pentru orice lucru nu sunt obiectivi.
8
48
VISUL TAU CA SI AL PUSCARIASULUI MAZARE ERA SA PUNETI MANA PE CAZINOU, SNAPANILOR.
43
8
Ne cacam pe visul tau de manglitor ce esti !!!!
43
5
Fuck off!!!!
37
7
primar.....
6
36
vai de visul tau, de n-ai mai avea vise, nenorocitule
44
8
fagadau ,visul tau cosmarul nostru hot nenorocit ai fost viceprimar in epoca mazare si n-ai facut nimic desi stiai toate furturile paiatzei acum te lauzi cu munca altora
57
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218