REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
18.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Încep lucrările la proiectul de extindere a reţelei de apă la Grădina

Încep lucrările la proiectul de extindere a reţelei de apă la Grădina

Replica API 11 august 2017 | 00:00 346

Gabriela Iacobici

Comuna Grădina continuă proiectele! Astfel, vor începe lucrările pentru proiectul de extindere a reţelei de apă din comună, iar licitaţia pentru proiectul sistemului de canalizare intră din nou în procedură de licitaţie, după ce o firmă a contestat la ultima procedură. Astfel, cele două proiecte, care amândouă cumulează o investiţie de 10 milioane de lei, sunt cele mai importante din această perioadă. „În câteva zile vom da ordinul de începere la lucrarea extindere şi modernizare apă în localitatea Grădina, care are o valoare de 2.161.000 lei cu TVA.

Încă avem în procedură de licitaţie, căci am avut o dată licitaţia şi a fost contestată de către o firmă şi am reluat procedura de licitaţie pentru canalizare în Grădina, care are o valoare de 8.658.000 lei. Ambele proiecte sunt pe PNDL1. Acum ne chinuim cu procedura de licitaţie pentru canalizare, cu apa s-a rezolvat! Avem început un proiect cu casa mortuară în localitatea Cheia. În momentul de faţă lucrăm şi la sala de sport din curtea şcolii. Am finalizat şi un alt teren de sport pentru adulţi, în comuna Grădina. Aveam un teren în curtea şcolii din Grădina pentru copii, dar acum avem şi pentru adulţi. Vin tinerii să se joace”, a punctat primarul comunei Grădina, Gabriela Iacobici.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu de putine ori am apreciat rezultatele ce leati dat viata,in folosul localitatii Gradina,daca lucrurile asa stau,inseamna ca ,locuitorii pe care ii pastoriti,sunt niste priveligiati si beneficiari ai unor investitii cu care se pot mandri.Nu pot fi acuzat ca va ridic osanale,nici nu va cunosc,cand eu eream pe acele locuri,probabil ,primarita de azi,erea prea mica,un lucru insa as vrea sa va reprosez,sau sa va sugerez,faceti ceva inbunatatiri si pentru atractia turistica,,cheile dobrogei"este singurul loc unde mai iesim si noi la iarba verde.un loc mai aproape de CONSTANTA..
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369