REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Încep lucrările la reţeaua de gaze în Limanu, 2 Mai şi Vama Veche!

Încep lucrările la reţeaua de gaze în Limanu, 2 Mai şi Vama Veche!

Replica API 26 aprilie 2019 | 00:41 947

Comuna Limanu a primit joi, 25 aprilie 2019, autorizația de construire pentru înființarea distribuției de gaze naturale. Ordinul de începere pentru lucrările aferente va fi dat imediat după Sărbătorile Pascale și mini-vacanță de 1 mai, iar durata de execuție pentru noua rețea este de 2 ani. Potrivit proiectului asumat de către Primăria Limanu, rețeaua va avea 45 de km și va asigura gaze naturale pentru satele Limanu, 2 Mai și Vama Veche.

“Înființarea rețelei de distribuție a gazelor a fost una din prioritățile echipei mele. A fost un proiect dificil de implementat, din cauza legislației deficitare. Au fost doi ani în care am făcut eforturi pentru deblocarea procedurilor specifice, dar am reușit să îmi țin promisiunea față de oamenii pe care îi reprezint. Mulțumesc autorităților județene pentru sprijinul acordat, în special domnului președinte al Consiliului Județean Constanța care ne-a susținut. De asemenea, mulțumesc domnului senator Nicolae Moga care s-a implicat personal în deblocarea acestui proiect. Totodată, un sprijin consistent am primit și din partea domnului ministru al Finanțelor, Eugen Teodorovici, care a susținut cauza noastră în față autorităților centrale. Este o zi importantă pentru comună noastră și cred că, odată finalizat acest proiect, și viață oamenilor din cele 3 sate se îmbunătățește considerabil. A fost o muncă fantastică și mă bucur că eforturile depuse s-au concretizat in favoarea noastră. Voi monitoriza permanent stadiul lucrărilor, astfel încât termenele să fie respectate și execuția rețelei să se desfășoare conform proiectului”, susține Daniel Gheorghe Georgescu, primarul comunei Limanu.

Valoarea totală a lucrărilor este de 5.756.683 lei, din care comună Limanu asigura o cofinanțare de 35%.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La limanul baga teava de gaz pina la biloi zona 3 mai jos nu mai au fonduri asa se aude deci noi astia care locuim pe strazile din zona3 nu trebuie sa mai platim taxe la primarie pina cind ne baga si noua pe strazi teava de gaz
0
0
Sa moara de ciuda Urdea si Craciun!Cum e veneticilor sa vedeti ca nu ati facut nimic in viata pentru comuna?
2
2
Felicitari ! Se dezvolta infrastructura judetului !
5
3
Imi place cum i-au distrus intrarea unui fraier. Sunt curios daca economia cu gazelle ii acopera paguba cu intrarea de piatra cubica. oricum nu va mai arata ca inainte.
3
2
Pe 29 noiembrie se scria de catre echipa primarului "sepotist" ca vor incepe lucrarile de indata ce le permite vremea. Vreme frumoasa am avut inca din februarie. Acum spun ca vor incepe dupa 1 mai. Mai asteptam noi mult si bine. Sunt curioasa la vara cum se vor desfasura lucrarile, in 2 Mai si Vama Veche.
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920