REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Încep să se vadă EFECTELE străzilor cu SENS UNIC asupra circulaţiei din CONSTANŢA

Încep să se vadă EFECTELE străzilor cu SENS UNIC asupra circulaţiei din CONSTANŢA

Replica API 6 august 2020 | 13:01 3772

În ultima perioadă, autorităţile locale lucrează la resistematizarea circulaţiei pe arterele Constanţei, fie că instalează piloni pe trotuar, fie că transformă străzile cu dublu sens în străzi cu sens unic. Aceste schimbări au început să-şi arate efectele... negative în trafic.

Doar în ultimele zile, nu mai puţin de 14 străzi din oraş au devenit cu sens unic, instaurând un haos total printre şoferi. Efectele resistematizării au început să apară şi pe bulevardul Tomis, unde şoferii circulă bară la bară.

Coadă de la Capitol până la Victoria

O coloană de maşini de maşini care circulau bară la bară s-a format serile trecute, începând de la Victoria, pe sensul de mers către zona Capitol.

Zeci de şoferi au aşteptat minute în şir decongestionarea traficului pentru a putea ajunge la destinaţie. Printre autoturismele aşezate în şir indian s-au aflat şi mijloacele de transport în comun. „Dacă lipseşti două luni din Constanţa, rişti să nu mai ştii să ajungi acasă”, a declarat un şofer nemulţumit de schimbări, iar un altul este curios dacă cineva a efectuat vreun studiu cu privire la impactul pe care îl vor avea aceste modificări asupra traficului din oraş.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fara nimic la baza au zapacit tot traficul in oras cu aceste modificari. Gandeste cineva sau doar viseaza si aplica? S-au gandit cum va fi de aglomerata circulatia pe aceste artere mari dupa ce incep scolile sau nu pot gandi prea departe? Bataie de joc in orasul asta, nimic nu s-a facut durabil si gandit
7
1
Eu am exprimat o opinie vizavi de sistematizarea rutiera. Nu m am referit la comportamentul sau indemanarea dnilor conducatori auto. Si reiterez faptul ca am facut referire la sensurile unice nu la SENSURILE giratorii. Imi cer scuze daca am fost prea subtil. Pace.
4
4
ti-ai gasit exemplu, unu nu e in stare sa-si tina banda in giratoriu la brasov.
7
1
Cu bucurie va anunt ca pe bul3vardul tomis nu s a schimbat nimic! Circulatia se face pe doua sensuri ca si pana acum. Cat despre sensurile unice , daca ve ti aunge din intamplare in brasov ve ti constata ca majoritatea arterelor sunt cu sens unic. Ca idee prefer un drum mai lung dar parcurs intr un timp mai scurt.
3
8
ce retardati de ''jurnalisti' aveti....vai de plua voasrta!!!
3
4
Draga CEZARA. Pentru cultura ta generala NU facultatea te face performant si competent! Ca poti sa ai 10 facultati si tu sa nu stii ca deschizi un PC si sa dai un print unui document word sau sa faci un tabel!
6
4
Ceva crunt toti constantenii il injura pe Fagbou!!! Nu il va mai vota NIMENI !!! Dupa cat haos a creat doar ca sa ii umple buzunarele lui Babu si pe ale lui. Au distrus frunusete de oras jegurile astea escrocii
16
3
Draga Cezara, pentru stiinta ta: cele mai serioase, bine utilate si de succes universitati sunt cele private! Peste tot in lume. Conceptia ta este cam invechita, isi are rostul intr-o epoca apusa acum vreo 30 de ani.
5
11
pai daca in primarie lucreaza numai sefi si sefuti de birou si referenti cu facultatea la privat la 50 ani, ce performante vreti?
25
5
astea-s din gandirea profunda a incompetentului fost sef rutiera sobaru care si-a angajat sotia in primarie sa poarte vorbe , adica sa taie frunza la caini si a cretinului ala de babu cu care turnatorul la securitate stroe , se falea cu el la alegeri... iar individul cu freza de ginere mort e preocupat doar de spaga de la constructiile fara numar...
19
2
Primarie,Politie care mai sunteti pe aici...ati distrus orasul cu ideile voastre idioate...sper sa vina alegerile sa scapam de idiotii de la primarie care au agreat mizeria asta
18
5
masuri luate de imbecilii care nu gandesc fiindca n-au cu ce!!!
17
4
Mergi pe sens unic, catre puscarie
15
3
Un prost din beidaud si cei de la rutiera au gandit ei ca tepes voda punea probleme si au decis sa schimbe sensul. Rezultatul acum avem cozi in toate directiile imense si o strada calugareni pe care nu circula nimeni. O adunatura de prosti si fara creier care iau decizii in bataie de joc. Bani irositi
33
2
Primarul o sa-si faca sens unic si in casa si o sa-si monteze si stilpisori la cit de dus cu capul cum e.
24
3
Coada pe Tomis este pt ca s-a frezat intersectia de la spital si de la Capitol. La fel si Mircea cu Mamaia. Dupa ce se va asfalta mai vorbim. Ce are sula cu prefectura?
25
18
Bataie de joc....nu se poate asa ceva....cine draq face aceste schimbari isi bate joc de noi.. .
22
4
Pilonii de pe trotuar nu sistematizeaza traficul, ci doar banii urbei spre buzunarul lui Babu-papu...
29
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614