REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Începe campania „Trenuri curate - călătorii minunate"

Începe campania „Trenuri curate - călătorii minunate"

Replica API 7 aprilie 2017 | 00:00 345

Se anunță schimbarea la față a trenurilor și stațiilor CFR odată cu o campanile ce se derulează la nivel național în luna aprilie 2017! CFR Călători informează că în această lună campania „Trenuri curate - călătorii minunate" va continua la nivel național, atât în trenuri și cât și în locațiile feroviare proprii.

Campania are scopul de a oferi publicului un climat plăcut de călătorie, constă în acțiuni de curățenie și igienizare și se bazează pe eforturile comune ale feroviarilor, pasionaților de călătorii cu trenul și pasagerilor deopotrivă.

În ceea ce privește activitatea CFR Călători, campania Trenuri curate – călătorii minunate înseamnă salubrizare sau reparații la: Vagoane (salubrizare radicală, curățare tapiţerie, cabine toalete, etc.); Subansamble cu implicare în siguranţa circulaţiei (verificarea subansamblelor boghiului, a timoneriei de frână, verificarea aparatelor de tracţiune şi legare, de ciocnire, etc.);

Exteriorul cutiei vagonului (spălarea tablelor de indicaţie şi, unde este cazul, revopsirea acestora şi refacerea inscripţiilor); Zona salonului și a compartimentelor (repararea mecanismelor de acţionare a ferestrelor, a închizătorilor şi opritorilor, a melaminei deteriorate, verificarea mecanismelor de închidere-deschidere a uşilor de acces în vagon și a uşilor frontale acționate prin panoul electric); Instalaţii electrice (verificarea și repararea funcţionării instalaţiilor de climatizare și ventilaţie, a instalaţiilor de iluminat și a dispozitivelor de afișaj); Subansamble ale vagonului (demontarea şi vopsirea coşurilor de gunoi, etc.).

„Fiecare gest, oricât de mic, contează. Pentru că merităm cu toții un transport feroviar de calitate, ne dorim ca eforturile tuturor celor implicați să fie apreciate şi respectate de către noi toți. Împreună vom reuși să ridicăm standardele călătoriei cu trenul”, a declarat Directorul General al CFR Călători, Iosif Szentes.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Recomand d-lui director general sa mearga personal cu trenurile, prin sondaj, astfel incat sa se asigure ca cele mentionate in articol vor fi si reale. Recomand ruta Constanta- Iasi si retur.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218