REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Începe judecata în cazul MEGA-SCANDALULUI de la Medgidia!

Începe judecata în cazul MEGA-SCANDALULUI de la Medgidia!

Replica API 11 iunie 2016 | 01:08 287

Tentativă de omor

Tentativă de omor

Magistraţii Tribunalului Constanţa, la data de 9 iunie anul curent, au constatat legalitatea rechizitoriului nr.335/P/2016 din 06.05.2016 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa privind pe inculpatul Tarakci Oguzhan şi au decis începerea judecăţii. Acesta a fost cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi refuzul de a se supune prelevării de mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei ori a prezenţei unor substanţe psihoactive.

Amintim că totul s-a petrecut în seara de 2 aprilie 2016, în jurul orei 22.00, când Oguzhan a plecat de acasă, din Valea Dacilor, cu mai mulţi prieteni, la Medgidia, pentru a juca biliard. Înainte de a pleca la drum, a consumat băuturi alcoolice, urcându-se la volan băut. La Medgidia a continuat „petrecerea”, după care toţi au decis să meargă la un local din Murfatlar. Pe drum, însă, şoferul nu a mai respectat regulile de circulaţie, aflându-se deja în stare avansată de ebrietate, motiv pentru care care un alt partcipant la trafic l-a depăşit prin dreapta. Acesta a fost declicul! Oguzhan Tarakci s-a enervat peste măsură şi a început să-l urmărească, urlând că i-a tăiat faţa. La intersecţia străzilor Ion Creangă cu Republicii i-a blocat autoturismul şi s-a dus la şofer, pe care l-a apucat de guler şi i-a aplicat câţiva pumni în zona feţei. Un amic de-al agresorului a intervenit şi a reuşit să-l calmeze puţin, astfel victima reuşind să accelereze şi să plece de la faţa locului. În apropierea Spitalului din Medgidia, persoana vătămată a oprit, a coborât din vehicul şi a sunat la 112. Însă, recalcitrantul îl urmărise şi, când a văzut că a sesizat autorităţile cu privire la cele întâmplate, s-a enervate şi mai tare. A accelerat şi a încercat să-l lovească în plin, să-l prindă practic între cele două maşini. Numai că victima a avut viteză de reacţie şi a reuşit să sară la timp pe capota autovehiculului condus de Oguzhan Tarakci, alegându-se cu răni minore. Dar iadul nu s-a încheiat aici. Văzându-l căzut la pământ, şoferul turmentat l-a luat din nou la pumni, până în momentul în care a sosit Poliţia. Oamenii legii au reuşit să-l imobilizeze, dar acesta a refuzat să fie testat cu aparatul Drager sau să-i fie recoltate probe biologice.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218