REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Începe judecata în cazul tânărului din CERNAVODĂ, care a accidentat MORTAL o femeie!

Începe judecata în cazul tânărului din CERNAVODĂ, care a accidentat MORTAL o femeie!

Replica API 11 august 2018 | 00:00 324

S-a stabilit primul termen în proces

S-a stabilit primul termen în proces

Începe judecata în cazul lui Constantin Lefter, tânărul din Cernavodă care a provocat un accident rutier mortal în stațiunea Mamaia, el aflându-se beat și drogat la volan. Primul termen a fost stabilit pe data de 11.09.2018.

Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Constanța, pe 18.04.2018, iar pe 25 aprilie, tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, la sesizarea din oficiu a judecătorului de cameră preliminară. Ulterior, pe 29.05.2018, magistrații au constatat legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 10577/P/2017 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa și au dispus începerea judecății cauzei. Inculpatul a depus contestație și i-a fost repinsă, iar acum termenul a fost fixat pentru 11 septembrie anul curent. Între timp, rămâne în arest. Amintim că nenorocirea s-a petrecut în stațiunea Mamaia, la trecerea de pietoni din dreptul hotelului Picadilly, pe 20 august 2017, în jurul orei 7.00 dimineața. O femeie de 58 de ani, din Năvodari, angajată a hotelului Albatros (cameristă), a murit pe loc, fiind efectiv spulberată de un autoturism, în timp ce traversa carosabilul pe marcajul pietonal. A fost târâtă aproximativ 200 de metri de către un bărbat care conducea cu viteză excesivă un autoturism înmatriculat în județul Constanța. După ce a lovit femeia, autoturismul a fost proiectat între un stâlp și un copac aflate pe marginea drumului, șoferul rămănând încarcerat. Este vorba despre Costel Lefter, de 26 de ani, din Cernavodă, care a ajuns la spital în stare critică, în comă, după care starea lui de sănătate s-a îmbunătățit, fiind detubat și transferat pe Secția de Chirurgie. Ulterior, surse din cadrul anchetei au precizat, pentru ”Replica”, faptul că în sângele tânărului au fost găsite cam 3 tipuri de droguri, între care și amfetamine. În plus, el era și sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii rutieri au declanșat cercetările, iar la mijlocul lunii martie 2018 dosarul a ajuns la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, după care, pe 18 aprilie a fost înregistrat la Judecătoria Constanța. Ulterior, pe 25 aprilie, a fost arestat preventiv.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
droguri, bautura , bani nemunciti , educatie ...de la tatana-sau, e blestem !!!!!!
0
0
Il cunosc pe domn primar de ceva timp, si l cunosc bine, e un om bolnav de sex., pe langa faptul ca e pervers nu l duce nici capul, am fost la el in audienta sa ma manance amanta lui ,diana, fato esti proasta ca noaptea pe liviu nu l intereseaza nimic de la tinw decat sa te futa si sa profite de tine, el asa a facut cu toate inxlusiv si cu mine , liviule anul 2006 iti spune xeva ??limbistule
0
0
sunt tare curios cine este avocatul de i-l apara !
0
0
Bai Costele cand te-o impacheta astia si vii incoa sa te aranjezi si tu si sa dea tactu o spaga sa te bage la mine pe camera,imi place de tine,o sa traiesti ca o printesa,avem internet,avem militianul cumparat,iti opresc un pat jos punem patura paravan si traim impreuna ca nebunii,sa iei si tricoul ala din poza ti-l combin eu pe 10 converse de pateu Bucegi,te astept sa vii la pieptul meu puternic...
5
0
Sa i sugi piticul lui necoita...sa faci ca inamicul.Daca esti cel care ii ti palma curvarului si escrocului de necoita inseamna ca iti reguleaza nevasta si pe tine fraiere coclit.Necoita este cea mai mare panarama de primar pe care a avut o Cernavoda.Daca vrei sa futi frate fa o cu perdea...sa facut de tot cacatul a despartit o pe parasuta de Diana cinstita orasului.Iar pe tine nu ramane decat sa ti dau o GUTUIE SOUVENIR !.
3
2
sa ne bagam pwlan mata de labar costelus, sa dea domnu sa te calce si pe tine de cacat infect
5
3
Voi sunteti niste muisti saraci care-n viata voastra nu-i calcati in urma. Despre sentinta, ia cu suspendare, sa muriti voi de necaz, lepadaturilor.
3
18
Liviule este cel mai prost primar pe care l a avut cvoda, te ai facut dracu de cacat cu futaiurile prin prin primarie, fortezi femeile sa se culce cu tine, asa cum faceai si la politia tf, exti un cacat de om care o sa plateasca cu varf si indesat toate prostiile astea ,rusine partidului pnl ca a promovat un om ca tine, de fapt nu esti om esti un jeg, asta xa sa fiu in acord cu ce scrii tu, RUSINE P N L lui ca are astfel de oameni , scursuro ce esti Liviule....
8
3
Liviule esti un ratat de om, ti ai batut joc de dorina de fi ta aia curva de ma ta de tot neamul tau ,ratatule
8
2
esti un jeg uman...te arde-n cur de necoita...sa-l pupi la ne-coite...nu stii cum sa scuipi venin...n-ai ce face,si in permanenta te roade...te arde...te frige oftica de necoita...sa-l pupi in KUR pe necoita si tu...si tot neamul tau...succesuri jegule uman...este plina lumea de alde voi...
4
9
Esti ultima gaina din piata faleza,esti un mare cur...var adica ai curul cu var.Cine te a votat sa te pupe in ruc pe tine si in clitoris pe Diana amanta tuturor barbatilor pe care ia regulat.
9
4
de ce nu conduci tu orasul???fiindca esti un..KAKAT...IN PLOAIE...
7
10
ce baiat frumos
5
2
Si ta'su a omorat o femeie , tot cu masina si tot beat . N a raspuns in fata legii pt ca a dat spagi de sute de mii de euro. Fi'su ce sa'nvete ?
18
0
dar nu vad nimic referitor si la accidentul mortal din mangalia tot pe trecerea de pietoni a fost omorat Ilicenco de un mafiot,peste.... ce naiba este el
10
1
Cernavoda,un oras de kakat condus de un om de kakat,
23
4
abia dupa un an incepe judecata care o sa mai dureze cel putin 5 ani, asta este justitia de cacat din romania pe care o aparau aia in piata victoriei. Mai fac si petitii cu fara penali, normal, cu un procuror si doi judecatori corupti iti elemini orice adversar politic. Stiu ei ce stiu.
12
2
Avocatul poporului s-a autosesizat in cazul mortii judecatorului Mustata. Asadar in aceasta tara de kkt doar daca i se intampla unui smeker se misca ceva in justitie. Daca in cazul acesta victima era vreun important deja cazul era judecat ! Darrrrr , asa cum ieri v-a durut in pwla si ati stat in casa sau ati baut printrun club si altii au venit de la mii de km in speranta ca poate vor schimba ceva in sistemul asta corupt, va meritati soarta. Asa ca nu va mai plangeti ca cutare sau cutare are coaee ! Are! Pentru ca poate! Data viitoare poate poti si tu. Sa fii treaz in data votarii !
17
2
Iti doresc sa fii in situatia familiei suferinde. Stii ca imbecilul de care te doare pipota era beat si drogat cand a omorat femeia pe trcere de pietoni in Mamaia? Iti doresc sa te afli pe trcerea de pietoni si unul ca iresponsabilul asta sa dea cumasina peste tine. Esti ruda apropiata cu puscariasul asta, altfel nu se explica atitudinea ta. Sau esti tu labila psihic si nu intelegi gravitatea faptei savarsite. A primit o educatie proasta.Stii ca tasu este bara bara cu militienii din Cernavoda?Asta este motivul pentru care fisu a facut ce a facut. Stii ca imbecilul asta se urca beat la volan?
18
5
A trecut un an de la tragedie si ptr fapta asta destul de grava inca NU plateste !!!! Deci daca era decedata o sotie de judecator, procuror sau alt "Jmecher ceva " ......asta-i Romania !!!
19
3
Nu mai conentati aiurea.Spuneti doamne fereste.Sa nu fiti si voi in aceeasi postura.De carcotasi suntem satui.Daca a gresit va plati.Dumnezeu sa dea putere familiei sa treaca cu bine.
5
19
Ce judecata? La beci direct
16
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218